نورنیوز https://nournews.ir/n/76266
کد خبر: 76266
29 مهر 1400
اختصاصی نورنیوز؛

رانندگان ایرانی بازداشت شده در آذربایجان آزاد شدند


«شهرود نوروزی» و «جعفر برزگر» دو راننده ایرانی بازداشت شده در آذربایجان صبح امروز آزاد شدند و هم اکنون در سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو در حال انجام کارهای اداری برای خروج از این کشور هستند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: با تلاش و پیگیری مستمر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در باکو و همکاری دولت آذربایجان، دو راننده ایرانی که در جریان انتقال کالا در مناطق تازه آزاد شده آذربایجان بازداشت شده بودند صبح امروز آزاد شدند.

«شهرود نوروزی» و «جعفر برزگر» هم اکنون در سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو در حال انجام کارهای اداری برای خروج از این کشور هستند.

روز گذشته «نورنیوز» در خبری با انتشار دومین ابلاغیه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت‌های حمل‌ونقل برای رعایت دقیق قوانین و حساسیت کشورها با توجه به تغییرات جدید مرزهای ارمنستان و آذربایجان پس از جنگ 44 روزه، به ضرورت رفع سوء تفاهم‌ها و لزوم آزادسازی این دو راننده اشاره کرد.     

 


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ایران / آذربایجان