نورنیوز https://nournews.ir/n/74422
کد خبر: 74422
15 مرداد 1400

رایزنی ظریف با وزیر خارجه کویت درباره آخرین وضعیت مسائل منطقه


وزیر امورخارجه کویت که در راس هیاتی به تهران سفر کرده است، در دیدار با وزیر خارجه کشورمان در خصوص روابط دوجانبه و آخرین وضعیت مسائل منطقه و دیگر موضوعات مورد علاقه طرفین به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: احمد ناصر المحمد الصباح وزیر امورخارجه کویت که برای حضور در مراسم تحلیف رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران در راس هیاتی به تهران سفر کرده است، ظهر امروز در دیدار با محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در خصوص روابط دوجانبه و آخرین وضعیت مسائل منطقه و دیگر موضوعات مورد علاقه طرفین به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

وزیر امور خارجه کویت ‌در این ملاقات ضمن تبریک مجدد انتخاب جناب آقای رییسی، بر عزم کشور متبوعش برای گسترش همه جانبه روابط تاکید و خواستار رایزنی‌های بیشتر دو کشور در حوزه مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی شد.

احمد ناصر المحمد الصباح با ارج‌نهادن بر مساعی 8 ساله ظریف، ابتکارات مطروحه از سوی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری‌های منطقه‌ای در خلیج فارس را با اهمیت توصیف کرد.

در این ملاقات ظریف نیز با تمجید از روابط محترمانه، دوستانه و نزدیک دو کشور ایران و کویت، ضمن مرور تلاش‌های گسترده انجام شده برای ارتقاء روابط فی‌ما‌بین، از تداوم و ارتقاء این تلاش‌ها در دولت جناب آقای رییسی در چارچوب سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با همسایگان خبر داد.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ظریف / کویت / ایران کویت