نورنیوز https://nournews.ir/n/74357
کد خبر: 74357
13 مرداد 1400

هشدار جو بایدن به فرمانداران با شیوع موج جدید کرونا


رییس جمهور آمریکا به فرمانداران دو ایالت تگزاس و فلوریدا در مورد رعایت قوانین و مقررات کرونایی هشدار داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: فلویدا و تگزاس مجموعاً یک سوم همه ابتلاهای جدید به کووید 19 را در کل ایالات متحده به خود اختصاص داده‌اند. حالا جو بایدن به فرمانداران این دو ایالت که جمهوریخواه هم هستند هشدار داده است. بایدن گفته فرمانداران تگزاس و فلوریدا یا اهتمام بیشتری به رعایت اصول بهداشتی به خرج دهند یا از برنامه‌ریزی کلی کشور آمریکا در مبارزه با کرونا خارج شوند.

در همین حال سخنگوی کاخ سفید نیز اعلام کرده آمریکا 110 میلیون دوز واکسن کرونا به 65 کشور جهان اعطا کرده است.

درگیری بایدن دمکرات با فرمانداران جمهوریخواه در حالی است که فرماندار فلوریدا الزام برای استفاده از ماسک را در مدارس دولتی لغو کرده است. فرماندار تگزاس هم برای الزام به استفاده از ماسک جریمه تعیین کرده است.

بایدن هشدار داد: برخی فرمانداران در مسیر کلی آمریکا برای جلوگیری از شیوع بیشتر کووید 19 همکاری نمی‌کنند؛ اگر به این کار ادامه دهند من به آنها می‌گویم که از مسیر اصلی خارج شوند.

گفتنی است براساس آمارهای رسمی در آمریکا، روزانه 72 هزار نفر در آمریکا به کرونا مبتلا می‌شوند که 44 درصد نسبت به هفته گذشته افزایش داشته است.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: آمریکا / کرونا در آمریکا / آمار رسمی