نورنیوز https://nournews.ir/n/68804
کد خبر: 68804
2 خرداد 1400

تداوم کاهش قیمت دلار در سه ماه گذشته


روند بازار ارز در ماه‌های گذشته با کاهش همراه بوده به گونه‌ای که بررسی تغییرات نرخ دلار در سه ماه گذشته، بیان‌گر عقب‌نشینی گام به گام دلار است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: با کاهش انتظارات تورمی در ماه‌های گذشته و حضور پُرقدرت بازارساز، شاخص ارزی تعدیل معناداری داشته است. تغییرات نرخ ارز از اواخر بهمن ماه سال گذشته تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری، عقب گرد سه کاناله دلار آمریکا را نشان می‌دهد. به گونه‌ای که هر اسکناس دلار آمریکا در پایان بهمن ماه سال گذشته 25170 تومان قیمت گذاری شده بود و در اسفندماه با کاهش به کانال بیست و سه هزار تومان و در نهایت در ایستگاه پایانی سال گذشته، بهای اسکناس آمریکایی در صرافی‌های بانکی و مجاز سطح کشور به رقم 23960 تومان رسید.

به گزارش خبرنگار ایبِنا؛ در ادامه با شروع سال جدید، علی رغم تلاش سفته بازان و نوسان گیران برای صعودی کردن بهای دلار، بازارساز توانست با حضور پُرقدرت، نیاز‌های واقعی ارزی متقاضیان را تامین کند و در نهایت تداوم روند کاهشی نرخ ارز به ویژه دلار را به ثبت رساند.

بر این اساس نرخ فروش هر اسکناس دلار آمریکا در پایان فروردین ماه سال جاری، 23369 تومان ارزش گذاری شد. تداوم کاهش پلکانی دلار در هفته‌های گذشته، سرانجام به افت بهای دلار آمریکا به کانال بیست و دو هزار تومانی منجر شد و نرخ فروش دلار آمریکا در آخرین روز اردیبهشت ماه امسال، به رقم 22299 تومان کاهش یافت.

بر اساس این گزارش، بهای دلار آمریکا در سه ماه گذشته، بیش از 2800 تومان ارزان‌تر شده است. هرچند در بازه زمانی مهرماه 1399 تا اردیبهشت ماه 1400 ، نرخ دلار آمریکا ده کانال عقب نشینی کرده که نشان دهنده مدیریت مطلوب بازارساز و کاهش انتظارات تورمی است.


منبع: نورنیوز
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: دلار / ارز / قیمت دلار / صرافی