نورنیوز https://nournews.ir/n/58853
کد خبر: 58853
14 بهمن 1399

طرح تحقیق و تفخص از خودروسازان آغاز شد


پیش از درخواست تحقیق و تفحص مجلس یازدهم از خودروسازان، گزارش تحقیق و تفحص مجلس قبل توسط نمایندگان مورد مطالعه قرار گرفته است اما این گزارش متقاضیان را قانع نکرد.

نورنیوز ـ گروه جامعه: عضو کمیته تحقیق و تفحص مجلس از خودروسازان گفت: نگاه نمایندگان به هیچ وجه مچ گیری از خودروسازان نیست.

علی جدی گفت: اعضای کمیته تحقیق و تفحص از صنعت خودرو به هیچ عنوان قصد مچ گیری ندارند و به طور قطع از تجربیات طرح های قبلی تحقیق و تفحص از صنعت خودرو استفاده می‌شود.

او افزود: پیش از درخواست تحقیق و تفحص مجلس یازدهم از خودروسازان، گزارش تحقیق و تفحص مجلس قبل توسط نمایندگان مورد مطالعه قرار گرفته است اما این گزارش متقاضیان را قانع نکرد.

 بررسی نحوه تعامل شرکت‌های خودروسازی با قطعه‌سازان به جهت قیمت، کیفیت، شیوه تنظیم قراردادها و پرداخت‌ها، بررسی عملکرد قانون ارتقای کیفی تولید خودرو و سایر تولیدات صنعتی داخلی و میزان برنامه‌ریزی انجام شده برای بهبود کیفیت خودرو از جمله دلایل ضرورت تحقیق و تفحص از خودروسازان است.


منبع: نورنیوز
سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: خودروسازان / تحقیق و تفحص مجلس