نورنیوز https://nournews.ir/n/56680
کد خبر: 56680
28 آبان 1399
وزارت اطلاعات منتشر کرد:

اسناد ارتباط گروهک «حرکة النضال» با سرویس اطلاعاتی عربستان


تصاویر زیر شامل اصل و ترجمه اسناد منتشر شده توسط وزارت اطلاعات از مکاتبات سری گروهک تروریستی حرکة النضال با سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: وزارت اطلاعات اقدام به انتشار برخی اسناد به دست آمده از ارتباط مستقیم گروهک حرکة النضال با سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی کرد.

 تصاویر زیر شامل اصل و ترجمه اسناد منتشر شده توسط وزارت اطلاعات از مکاتبات سری گروهک تروریستی حرکة النضال با سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی است.

چندی پیش «حبیب فرج‌الله چعب» سرکرده این گروهک تروریستی از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج)‌ در وزارت اطلاعات دستگیر شد.

یکی از مهمترین اقدامات تروریستی این گروهک علیه ملت ایران در 31 شهریور سال 97 و در مراسم رژه نیروهای مسلح در اهواز رقم خورد و منجر به شهادت 24 نفر از جمله چند زن و کودک و مجروحیت تعداد دیگری شد.








 


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: رژیم سعودی / حبیب فرج الله چعب / حرکة النضال / گروهک تروریستی «الأحوازیه» / سرویس اطلاعاتی عربستان