نورنیوز https://nournews.ir/n/53510
کد خبر: 53510
11 شهریور 1399

آخرین اخبار از غرامت و متهمان پرونده هواپیمای اوکراینی


در این حادثه، متهمان افراد نظامی هستند که 6 نفر دستگیر شده‌اند، سه نفر در بازداشت هستند و سه نفر به قید وثیقه آزاد شده‌اند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: منوچهر مرادی سفیر ایران در کی‌یف در خصوص آخرین وضعیت پرونده هواپیمای اوکراینی در اظهاراتی گفت: موضوع غرامت در دور دوم مذاکرات در تهران بحث خواهد شد.

مرادی با بیان اینکه ایران ۲۷ تا ۳۰ مهر را پیشنهاد داده و منتظر پاسخ کی‌یف است، اظهار داشت: در این حادثه، متهمان افراد نظامی هستند که ۶ نفر دستگیر شده‌اند، سه نفر در بازداشت هستند و سه نفر به قید وثیقه آزاد شده‌اند.

سفیر ایران در اوکراین ادامه داد: تمام رده‌های نظامی از اپراتور به بالا مورد بازجویی قرار گرفته و ده‌ها نفر برای بازجویی و پرسش فراخوانده شدند.

او افزود: جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل برای پرداخت غرامت بر اساس قواعد بین‌المللی و تعهدات ایران در کنوانسیون‌هایی که در آن‌ها عضو است را دارد.

مرادی در پایان این نکته را اضافه کرد که با وجود آمادگی ایران برای پرداخت کامل غرامت، فرمول این پرداخت باید مورد توافق قرار گیرد و هر فرمولی برای پرداخت غرامت را نخواهیم پذیرفت.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ایران / اوکراین / هواپیمای اوکراینی / منوچهر مرادی