نورنیوز https://nournews.ir/n/53370
کد خبر: 53370
5 شهریور 1399
اختصاصی نورنیوز؛

تا ساعتی دیگر بیانیه مشترک ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منتشر می‌شود


در پی سفر «رافائل گروسی» به تهران، تا ساعتی دیگر بیانیه مشترک ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منتشر خواهد شد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: یک مقام مطلع به خبرنگار «نورنیوز» گفت: مذاکرات میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که طی دو روز گذشته و به دنبال سفر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس به ایران صورت پذیرفت، با توافق بر روی متن بیانیه مشترک به پایان رسید و تا ساعتی دیگر بیانیه به صورت هم زمان در تهران و وین منتشر خواهد شد.

او افزود: در بیانیه مذکور نقطه نظرات اصولی ایران و برخی ملاحظات آژانس مورد توجه قرار گرفته است و طرفین بر این اساس توافق کردند تا همکاری‌های خود را بیش از پیش تقویت کنند و اعتماد متقابل را نیز ارتقاء دهند.

 

این مقام مطلع اظهار داشت: با توافق انجام شده، در ادامه همکاری‌های دو طرف در حوزه‌های پادمانی رویکرد حقوقی و فنی بیش از پیش تقویت خواهد شد‌.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ایران / رافائل گروسی / آژانس بین المللی انرژی اتمی / سازمان انرژی اتمی / پرونده هسته ای ایران