نورنیوز https://nournews.ir/n/53116
کد خبر: 53116
26 مرداد 1399

داستان‌های عشقی رییس جمهور فرانسه پرفروش‌ترین کتاب این کشور شد


کتاب جدید سارکوزی با عنوان «زمان توفان‌ها» روایتگر ماجرای عشقی است که او در دو سال نخست ریاست‌جمهوری‌اش تجربه کرد.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: کتاب خاطرات «نیکولا سارکوزی» رئیس‌جمهور سابق فرانسه طی سومین هفته متوالی، رتبه اول پرفروش‌ترین کتاب در تابستان ۲۰۲۰ را به خود اختصاص داد.

کتاب جدید سارکوزی با عنوان «زمان توفان‌ها» روایتگر ماجرای عشقی است که او در دو سال نخست ریاست‌جمهوری‌اش تجربه کرد و پس از اینکه همسرش سسیلیا او را ترک کرد با «کارلا برونی»، خواننده و مدل سابق، ازدواج کرد.

جدول رتبه‌بندی کتاب‌های منتشر شده نشان می‌دهد که این کتاب از آثار اخیر برخی از نویسندگان بزرگ فرانسه مانند «گیوم موسو» و «ژوئل دیکر» سبقت گرفته، چنانچه ناشر آن به خبرگزاری فرانسه گفته؛ تا کنون نزدیک به ۲۵۰ هزار نسخه از کتاب خاطرات رئیس‌جمهور سابق فروش رفته و چاپ بعدی این کتاب در راه است.

سارکوزی در کتاب جدید خود همچنین به شرح ماجرای انتصاب «دومینیک استراوس کان» رقیب خود در انتخابات ریاست جمهوری به ریاست صندوق بین‌المللی پول پرداخته است، سیاستمداری که به اتهام تجاوز به خدمت‌کار هتلی در نیویورک در سال ۲۰۱۱، وادار به استعفا و کناره‌گیری از مقام خود شد.

سارکوزی از سال ۱۹۹۴ تاکنون حدود ده عنوان کتاب با مضامین متنوع نوشته و منتشر کرده است.

استقبال گسترده از نوشته‌های سارکوزی نشان می‌دهد که فارغ از اتهامات و رسوایی‌های متعددی که در کارنامه زندگی و سیاسی او نقش بسته است، هواداران دو آتشه‌ای دارد که همچنان برای امضای کتاب‌هایش صف می‌بندند.

 


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: فرانسه / نیکلا سارکوزی / کارلا برونی