نورنیوز https://nournews.ir/n/52913
کد خبر: 52913
20 مرداد 1399

تست انسانی واکسن کرونا در ایران/ ‌توزیع واکسن در روسیه


رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد که از سه مسیر تست حیوانی واکسن کرونا انجام شده است و با در نظر گرفتن پروتکل‌ها واخذ مجوزهای وزارت بهداشت طی یک الی دو هفته آینده تست انسانی آن شروع خواهد شد.

نورنیوز ـ گروه سلامت: اولگ گریدنیف معاون وزیر بهداشت روسیه روز جمعه به خبرنگاران گفت:  واکسن کرونای ساخته شده در مرکز گامالیا چهارشنبه هفته آینده ثبت خواهد شد. روسیه هفته آینده واکسن کرونا را توزیع می‌کند. 

انگلیس، آمریکا چین و روسیه از جمله کشور‌های پیشتاز بوده‌اند که هر یک موفقیت‌هایی رادر زمینه درمان بیماری کرونا داشته‌اند حالا روسیه در تازه‌ترین اطلاع رسانی خود پیرامون واکسن ادعا کرده است اولین واکسن کرونای جهان هفته آینده در این کشور توزیع خواهد شد.

طبق اعلام مقامات روسی این واکسن با همکاری موسسه تحقیقات گامالیه و وزارت دفاع روسیه تهیه شده است و درحال حاضر مرحله سوم بالینی راسپری می‌کند که در صورت نتیجه‌بخش بودن به تولیدانبوه خواهد رسید.

طبق گزارش‌ها ۱۶۰۰ نفر در آزمایش‌های بالینی این واکسن شرکت کردند.

سازمان جهانی بهداشت ازمسکو خواست تا به محض حصول اطمینان از اثربخشی و ایمنی، تولید واکسن را شروع کنند.

 


منبع: نورنیوز
سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: ایران / روسیه / واکسن کرونا