نورنیوز https://nournews.ir/n/49329
کد خبر: 49329
20 اردیبهشت 1399

تعلل سازمان ملل در قبال ۸۰۰ سومالیایی قرنطینه شده در یمن


جنبش انصارالله یمن اعلام کرد، کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل در قبال 800 سومالیایی قرنطینه شده در یمن تعلل می‌کند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: شورای‌ عالی اداره و هماهنگی امور انسانی و هماهنگی بین‌المللی وابسته به جنبش انصارالله یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد که عربستان بیش از ۸۰۰ سومالیایی را از طریق اراضی خود به استان الجوف منتقل کرده است.

در این بیانیه آمده است: این افراد در حال حاضر در شهر «الحزم» مرکز استان الجوف قرنطینه شده‌اند اما به دلیل تعداد زیاد آنها، امکان تأمین هزینه‌های مربوط به قرنطینه و مسایل بهداشتی آنها وجود ندارد.

این شورا در ادامه اعلام کرد: از کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل درخواست شد که به مسؤولیت خود در قبال نجات این آوارگان عمل کند اما تاکنون پاسخی به این درخواست نداده است.


منبع: ایسنا
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: یمن / جنبش انصارالله یمن / پناهندگان سومالیایی