نورنیوز https://nournews.ir/n/48025
کد خبر: 48025
28 فروردین 1399

بایدن: ترامپ در مقابله با کرونا کاری نکرده است


جو بایدن با انتقاد از عملکرد ترامپ در مقابله با کرونا گفت ترامپ اقدامات کافی برای کمک به فرمانداران و شهرداران انجام نداده است.

 جو بایدن، معاون باراک اوباما، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و رقیب دموکرات ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور با انتقاد از عملکرد ترامپ در مقابله با ویروس کرونا در آمریکا اعلام کرد او اقدامات کافی برای کمک به فرمانداران و شهرداران انجام نداده است.

وی افزود: «آن‌ها برای پاسخگویی به این وضعیت به شدت به کمک نیاز دارند و در صف مقدم هستند. ترامپ کشور را متحد نکرده است و می‌خواهد که بگوید رئیس‌جمهور زمان جنگ است.»

جو بایدن گفت: «زمانی که افراد می‌میرند، ترامپ تنها درباره قدرت خود به عنوان رئیس‌جمهور عصبانی می‌شود.»

تاکنون بیش از ۶۵۰ هزار نفر در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده اند. از این میان نزدیک به ۳۱ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.

این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه تهدید‌های خود علیه سازمان جهانی بهداشت را عملی کرد و کمک مالی کشورش در کمک به این سازمان را به حال تعلیق درآورد.

تدروس آدهانوم، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در کنفرانس خبری روز چهارشنبه خود از اقدام ترامپ مبنی بر قطع بودجه این نهاد بین‌المللی ابراز تاسف کرد.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ترامپ / کرونا / بایدن