نورنیوز https://nournews.ir/n/46648
کد خبر: 46648
14 فروردین 1399

بحران کرونا و واگرایی کشورهای عضواتحادیه اروپا


اتحادیه اروپا از ابتدای شیوع بحران کرونا با در نظر داشتن خطر تکروی کشورهای عضو به دنبال اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از این رخداد نگران‌کننده بوده لیکن چالشهای اقتصادی و مدیریتی موجود امکان موفقیت را به حداقل رسانده است.

نور نیوز- گروه بین الملل-️اورزولا فن در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا دراجلاس پارلمان اروپا گفت: "درست در زمانی که کشورهای اروپا می‌بایستی بطور جدی برای همدیگر کار کنند، بنا را بر تکروی گذاشته‌اند و نخست فقط به خود فکر کردند."
اتحادیه اروپا از ابتدای شیوع بحران کرونا با در نظر داشتن خطر تکروی کشورهای عضو به دنبال اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از این رخداد نگران‌کننده بوده است
نخستین گام در این‌مسیر ودر حرکت نگه داشتن چرخهای اقتصادی بوده است،لیکن بدلیل ضرورت رعایت پروتکلهای سخت گیرانه فاصله گذاری اجتماعی عملا بسیاری از واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی مجبور به توقف موقت فعالیتها شده اند
رییس کمیسیون اروپا در این خصوص اعلام کرد: اتحادیه اروپا حداکثر نرمش را به کار خواهد برد تا هریک از کشورهای عضو با تکیه بر منابع مالی مجموعه اتحادیه از چنان قابلیتی برخوردار شوند تا نظام بهداشت و سلامت و کارکنان امور بهداشتی را در انجام وظایف دشوار خود قادر و تامین نمایند. 
علاوه بر این‌ها پیش‌بینی‌های لازم شده تا همه انسان‌ها و سازمان‌هائی که لازم باشد کار خود را متوقف ویا با ظرفیت های کمتر آن را ادامه دهند از تامین مالی کافی برخوردار شوند و سر انجام جامعه با انسجام کامل به امور عادی خود باز گردد.
هدف نهائی از اجرای طرحهای فوق این است که در دوران بحران کرونا هیچکدام از کشورهای عضو صرفا بر اثر ضعف مالی در امر مبارزه با پیامدهای این بحران، دچار مشکلات عمده نشوند.
هرچند کمیسیون اروپا تلاشهای همه جانبه ای را برای اجرای اقدامات هماهنگ از سوی کشورهای اروپایی برای مقابله و مهار ویروس کرونا در اتحادیه به مورد اجرا گذارده لیکن ساختارهای اقتصادی و مدیریتی ناهمگن در کشورهای عضو این اتحادیه و فشار افکارعمومی برای اولویت دادن دولتها به رفع مشکلات شهروندان خود، عملا امکان جلوگیری از روند واگرایی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا فراهم نشده است.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: اتحادیه اروپا / بحران کرونا