نورنیوز https://nournews.ir/n/46535
کد خبر: 46535
12 فروردین 1399

فرانسه هم در آمار قربانیان کرونا از چین پیش افتاد


ساعاتی پس از سبقت گرفتن آمریکا از چین در آمار مرگ‌ومیر بر اثر ویروس کرونا (بیماری کووید-19) تعداد قربانیان کرونا در فرانسه نیز از آمار چین فراتر رفت.

وزارت بهداشت فرانسه روز سه‌شنبه اعلام کرد شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور طی 24 ساعت گذشته 499 نفر افزایش یافته و به 3523 نفر رسیده است. با احتساب آمارهای جدید، فرانسه نیز از لحاظ آمار مرگ‌ومیر بر اثر ابتلا به کرونا از چین پیش افتاده است.

قبل از این دو کشور اروپایی ایتالیا و اسپانیا در آمار مرگ‌ومیر بر اثر کرونا از چین سبقت گرفته بودند. ساعاتی قبل آمریکا نیز در آمار قربانیان کرونا از چین عبور کرده بود.

وزارت بهداشت فرانسه همچنین شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور را نیز بالغ بر 52هزار نفر اعلام کرده است که این رقم در مقایسه با آمار اعلام شده در روز دوشنبه حدود 7600 نفر افزایش نشان می‌دهد. فرانسه از لحاظ آمار مبتلایان به کرونا پس از کشورهای آمریکا، ایتالیا، اسپانیا، چین و آلمان در رتبه ششم جهان قرار دارد.


منبع: تسنیم
سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: نورنیوز / چین / فرهنگ و جامعه / فرانسه / آمار قربانیان کرونا