نورنیوز https://nournews.ir/n/46032
کد خبر: 46032
6 فروردین 1399
توییت سفیر ایران در سوئد:

از دستی که خنجر در سینه‌ات فرو می‌‌کند، دستمال قبول نمی‌کنند


پیشنهاد کمک آمریکا به ایران، در راستای تحریف اذهان عمومی برای هدف قرار دادن توانایی ایران در تامین تجهیزات پزشکی برای مقابله با کرونا است. از دکتر فائوچی (رئیس مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا) بپرسید چقدر آمریکا برای حفاظت از جان انسان‌ها اهمیت قائل است.

احمد معصومی‌فر سفیر جمهوری اسلامی ایران در استکهلم درباره ادعای کمک آمریکا به ایران در صفحه توئیتر خود نوشت: «از دستی که خنجر در سینه‌ات فرو می‌کند، دستمال قبول نمی‌کنند.کاملا روشن است که پیشنهاد کمک آمریکا به ایران، در راستای تحریف اذهان عمومی برای هدف قرار دادن توانایی ایران در تامین اقلام پزشکی برای مقابله با کرونا است.

از دکتر فائوچی (آنتونی فائوچی رئیس مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا) پرسیده شود که چقدر آمریکا برای حفاظت از جان انسان‌ها اهمیت قائل است.»

فائوچی سوم فروردین در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی.بی.اس آمریکا گفته بود که سیستم درمانی آمریکا اکنون با کمبود دارو و وسایل پزشکی مواجه بوده و این منابع به سرعت در حال تمام شدن است.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: نورنیوز / سیاسی / سوئد / تحریف اذهان عمومی / پیشنهاد کمک آمریکا به ایران / توییت سفیر ایران