نورنیوز https://nournews.ir/n/45986
کد خبر: 45986
6 فروردین 1399

صدور مجوز سه پرواز برای بازگشت ایرانیان جامانده در دبی


سفارت ایران در ابوظبی از صدور مجوز برای سه پرواز قشم ایر طی امروز و فردا (چهارشنبه و پنجشنبه) به منظور بازگشت هموطنان ایرانی جامانده از دبی خبر داد.

 سفارت جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد: با همکاری وزارت خارجه امارات عربی متحده و پیگیری‌‌های سفارت جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی مجوز سه پرواز قشم ایر برای روزهای ۲۵ و ۲۶ مارس (چهارشنبه و پنجشنبه ششم و هفتم فروردین ماه) به منظور بازگشت هموطنان جامانده ایرانی از دبی به ایران صادر شد.

این سفارتخانه از هموطنان ایرانی خواسته که برای کسب اطلاعات بیشتر با دفتر هواپیمایی قشم ایر در دبی۰۴۲۲۸۵۵۵۰ تماس بگیرند.

در پی شیوع کرونا و لغو پروازها تعدادی از هموطنان ایرانی در امارات متحده عربی برای بازگشت به کشور دچار مشکل شدند که با پیگیری‌های انجام شده از سوی وزارت خارجه و سفارت ایران و همکاری وزارت خارجه امارات و موافقت سازمان هواپیمایی کشور امارات مجوز برقراری چندین پرواز یک طرفه به ایران صادر و هموطنان ایرانی به کشور بازگشتند.


منبع: فارس
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: نورنیوز / سفارت ایران در ابوظبی / ایرانیان جامانده در دبی / صدور مجوز پرواز