نورنیوز https://nournews.ir/n/45154
کد خبر: 45154
24 اسفند 1398

وزارت خارجه عراق سفیر آمریکا را احضار کرد


وزارت خارجه عراق در اعتراض به حملات هوایی آمریکا علیه مواضع نیروهای مسلح این کشور، سفیر واشنگتن در بغداد را احضار کرد

وزارت خارجه عراق، سفیر آمریکا در بغداد را به دلیل حملات آمریکا علیه مواضع نیروهای عراقی احضار و مراتب اعتراض شدید خود را به وی ابلاغ کرد. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه عراق، سفیر آمریکا در بغداد را احضار و مراتب اعتراض شدید خود را به وی ابلاغ کرد.

شبکه الحزیره قطر به نقل از وزارت خارجه عراق شنبه (۲۴ اسفند) گزارش داد که بغداد سفیر ایالات متحده آمریکا را در اعتراض به حملات اخیر این کشور علیه نیروهای عرای احضار کرده و یادداشت اعتراضی دولت عراق را به وی تحویل داده است. این دومین بار است که وزارت خارجه عراق سفیر آمریکا در بغداد را به دلیل حملات تروریستی این کشور علیه نیروهای عراقی احضار می‌کند.

دیروز نیز بغداد سفرای آمریکا و انگلیس را در اعتراض به حملات بامداد جمعه احضار کرده بود. وزارت خارجه عراق دیروز اعلام کرد که قصد دارد در آینده نزدیک از آمریکا به شورای امنیت و سازمان ملل متحد در اعتراض به حملات هوایی واشنگتن علیه نیروهای عراقی شکایت کند. در حمله آمریکایی‌ها به مواضع نیروهای الحشدو ارتش عراق شماری شهید و زخمی شدند.


منبع: فارس
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: نورنیوز / سیاسی / سفیر آمریکا / وزارت خارجه عراق / اعتراض به حملات هوایی آمریکا