نورنیوز https://nournews.ir/n/44150
کد خبر: 44150
12 اسفند 1398
سخنگوی کاخ کرملین:

کرملین: نشست پوتین با شرکت‌های نفتی روسیه پیش از نشست اوپک پلاس/ تصمیم خاصی گرفته نشد


ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با شرکت‌های نفتی روسیه در مورد پیشنهاد تمدید یا بیشتر کردن رقم کاهش توافق اوپک پلاس گفتگو کرد، اما هیچ تصمیم خاصی گرفته نشد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین به خبرنگاران گفت: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با شرکت‌های نفتی روسیه در مورد پیشنهاد تمدید یا بیشتر کردن رقم کاهش توافق اوپک پلاس گفتگو کرد، اما هیچ تصمیم خاصی گرفته نشد. پسکوف گفت: «این نشست هیچ هدفی برای گرفتن تصمیمی خاص نداشت.» وی افزود: تمام سوال‌های خاص در رابطه با هرگونه کاهش بیشتر در نشست این هفته وزیر انرژی روسیه با تولیدکنندگان نفت مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.

پسکوف گفت: پوتین هیچ برنامه فوری برای صحبت با عربستان یا اعضای اوپک در رابطه با وضعیت بازار نفت ندارد. به گزارش فارس، روز گذشته پس از آن که قیمت نفت طی روزهای گذشته به کمترین میزان در یک سال گذشته رسید، ولادیمیر پوتین، اعلام کرد که این کشور باید برای هر سناریوی قیمتی در بازار آماده باشد.(جزئیات بیشتر)


منبع: فارس
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: نورنیوز / سیاسی / کرملین / شرکت‌های نفتی روسیه / نشست اوپک پلاس / نشست پوتین