نورنیوز https://nournews.ir/n/42753
کد خبر: 42753
26 بهمن 1398

صدها پرواز در فرودگاه‌های انگلیس بر اثر شدت وزش باد و طوفانی که سرعت آن حدود ۱۱۳ کیلومتر در ساعت گزارش شده، لغو شد.


شرکت‌های ریلی نیز به مسافران اعلام کردند که به دلیل جاری شدن سیل و آب‌گرفتگی، سرویس‌ها با تأخیرهای طولانی مواجه و یا لغو شده‌اند

به گزارش نورنیوز-از صبح امروز حدود ۲۳۰ پرواز خطوط هواپیمایی ایزی‌جت لغو و شمار زیادی از پروازهای بریتیش‌ایرویز نیز با تأخیر مواجه شده است. شرکت‌های ریلی نیز به مسافران اعلام کردند که به دلیل جاری شدن سیل و آب‌گرفتگی، سرویس‌ها با تأخیرهای طولانی مواجه و یا لغو شده‌اند. به گزارش منابع خبری انگلیس، ارتش این کشور برای کمک به مناطق سیل‌زده و آسیب دیده بر اثر جاری شدن سیل، گسیل شده است. اداره هواشناسی انگلیس روز شنبه ۱۴۰ هشدار سیل صادر و پیش‌بینی کرده که این وضع تا روز دوشنبه ادامه پیدا کند. به گزارش این نهاد انگلیسی، تنها در دو هفته گذشته ۸۲ درصد میانگین بارندگی در یک ماه صورت گرفته است. این پدیده آب و هوایی کمتر از یک هفته پس از آن صورت می‌گیرد که طوفان ویرانگر «سیارا» حدود ۶ کشته در اروپا بر جای گذاشت.

انگلیس ازجمله کشورهایی است که به دلیل وقوع طوفان‌های فصلی دریایی، دائماً با بارش شدید باران و سیل‌های مخرب مواجه می‌شود. دولت و دستگاه‌های ذی‌ربط در انگلیس اگرچه به دلیل اتخاذ تدابیر جدی برای مقابله با این سوانح طبیعی، به میزان قابل‌توجهی تلفات انسانی را کاهش داده‌اند اما باز هم قادر به مقابله با تمامی ابعاد مخرب این سوانح نیستند. در زمستان سال ۲۰۱۶ میلادی بارندگی‌های سیل‌آسا ناشی از طوفان‌های فصلی، سبب طغیان رودخانه‌ها و جاری شدن سیل‌های ویرانگر در شمال و شمال غرب انگلیس شد. در جریان طوفان‌های همان سال که میلیاردها پوند خسارت به بار آورد، سیل به شهرهای بزرگ رسید و بخش‌هایی از شهرهای منچستر و یورک و مرکز شهر لیدز را در بر گرفت. انجمن بیمه‌های انگلیس سال گذشته اعلام کرد که میزان درخواست پرداخت بیمه برای خسارت‌های ناشی از سیل‌های شمال انگلستان بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون پوند بوده است.


منبع: ایرنا
سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: نورنیوز / فرهنگ و جامعه / شرکت‌های ریلی / صدها پرواز / فرودگاه‌های انگلیس / وزش باد و طوفان