نورنیوز https://nournews.ir/n/38972
کد خبر: 38972
11 دی 1398

فرانسه، اعتراضات مردم عراق در مقابل سفارت ‌آمریکا را محکوم کرد


فرانسه به اعتراضات مردم عراق در مقابل سفارت آمریکا در بغداد واکنش نشان داده و این اقدام آنها را به شدت محکوم کرده است.

به گزارش نورنیوز، فرانسه نسبت به اعتراض مردم عراق در مقابل سفارت آمریکا در بغداد واکنش نشان داده و این اقدام را به شدت محکوم کرده است. به نوشته شبکه خبری «اسکای نیوز»، پیش از این بحرین و وزارت خارجه قطر از حمله آمریکا به نیروهای الحشد الشعبی در غرب عراق حمایت کرده بودند.

پس از حمله یکشنبه‌شب (۲۹ دسامبر-۸ دی) جنگنده‌های آمریکا به مواضع «الحشد الشعبی» و شهادت ۲۸ عضو گروه مقاومت «کتائب حزب‌الله عراق»، دو روز بعد سه‌شنبه دهم دی، مردم پس از تشییع پیکر شهدا، مقابل سفارت آمریکا تجمع کردند تا اعتراض خود را نشان بدهند.

به دلیل اقدام محافظان سفارت به شلیک نارنجک‌های دودزا و گاز اشک‌آور، بیش از شصت نفر مجروح و مصدوم شدند. امروز (چهارشنبه) نیز در دومین روز متوالی صدها عراقی مقابل سفارت حضور یافتند و اعتراض را ادامه دادند.


منبع: فارس
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: نورنیوز / سیاسی / محکوم / سفارت آمریکا / اعتراضات مردم عراق / فرانسه،