نورنیوز https://nournews.ir/n/35967
کد خبر: 35967
26 آذر 1398
نخست وزیر مالزی اعلام کرد:

روحانی وارد کوالالامپور شد


رئیس جمهوری اسلامی ایران بنا به دعوت رسمی نخست وزیر مالزی و به منظور شرکت در اجلاس سران کشورهای اسلامی شامگاه سه شنبه به وقت محلی وارد کوالالامپور پایتخت مالزی شد.



 






به گزارش نورنیوز، رئیس جمهوری اسلامی ایران بنا به دعوت رسمی نخست وزیر مالزی و به منظور شرکت در اجلاس سران کشورهای اسلامی شامگاه سه شنبه به وقت محلی وارد کوالالامپور پایتخت مالزی شد.


اجلاس سران کوالالامپور ???? با حضور  ?00 نفر از شامل 2?0 نفر از  رهبران، مقام‌ها، شخصیت‌های سیاسی و اندیشمندان از ?? کشور جهان، در روزهای ?? تا ?? دسامبر (?? تا ?? آذر) در پایتخت مالزی برگزار می شود.


شرکت کنندگان دراین اجلاس قرار است ضمن بحث و گفت و گو در مورد مهمترین چالش‌های کشورهای اسلامی و مسائل تاثیرگذار در جهان اسلام، راهکارهایی را برای رفع این چالش‌ها مطرح کنند.


حجت الاسلام حسن روحانی، در مدت حضور در مالزی علاوه بر سخنرانی در جمع سران و مقام های شرکت کننده در اجلاس کوآلالامپور و تببین و تشریح سیاست های منطقه ای و بین المللی جمهوری اسلامی ایران، با برخی از سران و مقام های شرکت کننده در این اجلاس دیدار و درخصوص مسائل مورد علاقه دو جانبه، منطقه ای و بین المللی گفت و گو خواهد کرد.


دیدار با ایرانیان مقیم مالزی از دیگر برنامه های دکتر روحانی در سفر به این کشورمسلمان خواهد بود.


 


کد خبر



منبع: مهر
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: سیاسی / روحانی / بین الملل / نخست وزیر مالزی / کوالالامپور