نورنیوز https://nournews.ir/n/35591
کد خبر: 35591
19 آذر 1398

حناچی: سهامی از بیدود نمی‌خریم/ پیگیر مشکل شهروندان هستیم


شهردار تهران با بیان اینکه شهرداری سهامی از شرکت بیدود خریداری نمی‌کند، گفت: مشکل پیش‌آمده حل می‌شود.

پیروز حناچی شهردار تهران گفت: درباره سرانجام دوچرخه‌های بیدود در پایتخت گفت: مشکل پیش‌آمده در این زمینه حل می‌شود.


وی در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود قرار است شهرداری سهامی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از شرکت بیدود خریداری کند، گفت: نه، این چنین نیست و بنایی نداریم سهامی از این شرکت بخریم.


شهردار تهران در پاسخ به این سوال که در صورت حذف دوچرخه‌های نارنجی پایتخت تکلیف ودیعه و حق اشتراک شهروندان چه می‌شود، گفت: در حال پیگیری دوچرخه‌های شرکت بیدود هستیم و جلسه‌ای نیز در این راستا با آنها برگزار می‌کنیم.


 بیدود از 25 آبان دوچرخه‌های خود را از سطح شهر جمع آوری کرده و این موضوع با حواشی مختلفی همراه بوده است.


روز گذشته نیز شهردار تهران گفته بود ما با این شرکت قصد قطع همکاری نکرده‌ایم اما به نسبت سرمایه‌گذاری که کرده بودند چرخ اقتصادی آنها نمی‌چرخید.



منبع: فارس
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: نورنیوز / سهام / حناچی / شهردارتهران