نورنیوز https://nournews.ir/n/35075
کد خبر: 35075
8 آذر 1398

تعلیق راهپیمایی بازگشت در غزه با شدت گرفتن تجاوزات رژیم صهیونیستی


کمیته ملی برگزاری راهپیمایی بازگشت و شکست محاصره نوار غزه از تعلیق برگزاری این راهپیمایی به دلیل شدت تجاوزات رژیم صهیونیستی، خبر داد.


کمیته ملی برگزاری راهپیمایی بازگشت و شکست محاصره نوار غزه از تعلیق برگزاری این راهپیمایی برای سومین جمعه متوالی خبر داد.


کمیته مذکور علت تعلیق این راهپیمایی را شرایط حساس و خطرناک فلسطین در سایه تلاش «بنیامین نتانیاهو» رئیس حزب لیکود برای صدور بحران‌های داخلی خود به نوار غزه به ویژه پس از شکست او در تشکیل کابینه جدید، عنوان کرد.


در این بیانیه همچنین ضمن درود به روان پاک شهدا از جمله شهید «سامی ابودیاک» که در زندان‌ رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، آمده است: «به دلیل مسئولیت ملی و به خاطر حفظ جان فرزندان ملت این کمیته تصمیم گرفت راهپیمایی بازگشت امروز جمعه تعلیق شود تا فرصت سوء استفاده از دشمن صهیونیستی گرفته شود.»


کمیته مذکور تأکید کرد که تعلیق راهپیمایی بازگشت هیچ گونه ارتباطی به هیچ توافقی ندارد و مسئولیت ملی ما همچنان پایبندی به اصول ملت و حق مقاومت آن و نیز حفظ خون فرزندان ملت در برابر تجاوزات صهیونیستی است.


این کمیته همچنین خواستار احیای «روز همبستگی با ملت فلسطین» در روز جمعه ?? نوامبر (? آذر) به منظور یادآوری مسئله فلسطین به جهانیان، شد.


راهپیمایی بازگشت از روز ?? مارس ???? (?? فروردین ????) به منظور درخواست شکست محاصره نوار غزه و یادآوری حق آوارگان فلسطینی برای بازگشت به سرزمین اشغالی خود در سال ????، آغاز شد و تا کنون بیش از ??? فلسطینی از جمله ?? کودک به شهادت رسیده‌اند.  



منبع: خبرگزاری فارس
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: نوار غزه