نورنیوز https://nournews.ir/n/347373
کد خبر: 347373
30 شهریور 1405

پیش‌بینی هوای گیلان تا پنجشنبه؛ افزایش دما و وزش باد جنوبی در راه است


هواشناسی گیلان از پایداری نسبی جو تا پنجشنبه، افزایش دما، وزش باد جنوبی و احتمال رگبار و رعدوبرق پراکنده در برخی مناطق خبر داد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: مدیرکل هواشناسی گیلان گفت نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد وضعیت جوی استان تا پنجشنبه هفته جاری غالباً پایدار و آسمان صاف تا نیمه‌ابری خواهد بود.

محمد دادرس اظهار کرد: طبق پیش‌بینی هواشناسی، تا پنجشنبه هفته جاری آسمان گیلان صاف تا نیمه‌ابری و مه‌آلود همراه با وزش باد و در برخی مناطق باد جنوبی، گاهی شدید به‌ویژه در ارتفاعات و دامنه‌ها خواهد بود و روند افزایش نسبی دما نیز پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: در این مدت گاهی با شکل‌گیری ناپایداری‌های موقتی و همرفتی در برخی مناطق، افزایش ابر و احتمال رگبار و رعدوبرق پراکنده دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی گیلان افزود: آسمان صاف تا نیمه‌ابری، افزایش نسبی دما، وزش باد و به‌تدریج باد جنوبی در برخی مناطق، گاهی شدید به‌ویژه در ارتفاعات و دامنه‌ها، افزایش ابر و احتمال رگبار و رعدوبرق پراکنده، وضعیت جوی امروز دوشنبه و فردا سه‌شنبه استان است.

وی اظهار کرد: دریا امروز دوشنبه برای شنا در برخی مناطق به‌طور موقت نامناسب پیش‌بینی شده است.

آسمان گیلان هم‌اکنون صاف تا نیمه‌ابری است.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: وضعیت آب و هوا / دریای خزر / افزایش دما / پیش‌بینی هوا / رگبار و رعدوبرق / هواشناسی گیلان / ساحل خزر / محمد دادرس / وزش باد جنوبی