نورنیوز https://nournews.ir/n/347243
کد خبر: 347243
29 شهریور 1405

عملیات ۴۸ ساعته پلیس خوزستان؛ ۱۵۳ سلاح غیرمجاز کشف شد


فرمانده انتظامی خوزستان از کشف 153 قبضه سلاح غیرمجاز و دستگیری 89 نفر در اجرای طرح 48 ساعته جمع‌آوری سلاح در سطح استان خبر داد.

نورنیوز-گروه حوادث: سردار سید محمود میرفیضی فرمانده انتظامی خوزستان عصر یکشنبه در تشریح جزئیات این عملیات گفت: در راستای اجرای تمهیدات و اقدامات پیش‌دستانه و پیشگیرانه امنیت‌گستر، پلیس استان با تسلط اطلاعاتی و رصد شبانه‌روزی، طرح جمع‌آوری سلاح را به مدت ۴۸ ساعت در سطح استان به مرحله اجرا درآورد.

وی افزود: تیم‌های عملیاتی پلیس با انجام کار اطلاعاتی پیچیده و تلاش شبانه‌روزی، موفق شدند ۸۹ نفر از دارندگان سلاح‌های غیرمجاز را در سطح استان شناسایی و طی چند عملیات منسجم و غافلگیرانه، آنان را دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی خوزستان ادامه داد: از مخفیگاه متهمان، ۱۵۳ قبضه سلاح شامل ۵۹ قبضه سلاح جنگی و ۹۴ قبضه سلاح شکاری به همراه ۲ هزار و ۹۱۶ فشنگ مربوطه کشف شد.

وی با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضائی تاکید کرد: مبارزه بی‌امان با قاچاقچیان و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز، از اولویت‌های اصلی پلیس است و با هرگونه اقدام در این زمینه، برابر قانون با شدیدترین برخورد مواجه خواهند شد.

پیش از این نیز در اردیبهشت ماه سال جاری معاون دادستان و سرپرست مجتمع دادسرای جنایی و انقلاب مرکز خوزستان از کشف ۵۳ قبضه سلاح غیرمجاز و ۵۶۵ فشنگ در اجرای طرح ضربتی مقابله با سلاح‌های غیرمجاز در اهواز خبر داده بود.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: امنیت / پلیس / خوزستان / اهواز / فرماندهی انتظامی / کشف سلاح / سلاح غیرمجاز / طرح امنیتی