نورنیوز https://nournews.ir/n/346904
کد خبر: 346904
28 شهریور 1405

فروش سوالات امتحان نهایی به قیمت ۱.۳ میلیارد تومان؛ سه نفر بازداشت شدند


دادستان کردکوی از بازداشت سه نفر در پرونده تقلب امتحانات نهایی خبر داد؛ یکی از متهمان به فروش سوالات به قیمت یک میلیارد و 300 میلیون تومان متهم است.

نورنیوز- گروه اجتماعی: دادستان عمومی و انقلاب کردکوی از دستگیری سه نفر در ارتباط با تقلب در آزمون‌های امتحانات نهایی این شهرستان خبر داد و جزئیات این پرونده را تشریح کرد.

سیدمحمد مصطفی‌زاده گفت این افراد پس از گزارش آموزش و پرورش و تأیید موضوع از سوی پلیس فتا شناسایی و دستگیر شدند.

به گفته دادستان کردکوی، یکی از متهمان هنگام برگزاری آزمون از طریق یک وسیله الکترونیکی با خارج از حوزه امتحانی ارتباط برقرار کرده و به تقلب در آزمون متهم شده است.

متهم دیگر نیز به اتهام شرکت در آزمون به جای داوطلب اصلی شناسایی و بازداشت شده است.

سومین متهم که به‌عنوان متهم اصلی پرونده معرفی شده، به اتهام خرید و فروش سوالات امتحانات نهایی دستگیر شده است.

بر اساس اظهارات دادستان، این متهم در تحقیقات اعلام کرده که سوالات را از طریق یک کانال تلگرامی به دست آورده و سپس آنها را به یکی دیگر از متهمان پرونده به مبلغ یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان فروخته است.

برای متهم اصلی پرونده قرار بازداشت موقت صادر شده و او به زندان منتقل شده است.

تحقیقات قضایی برای شناسایی سایر افراد مرتبط با این پرونده همچنان ادامه دارد.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: امتحانات نهایی / کردکوی / تقلب در آزمون / دادستان کردکوی / سیدمحمد مصطفی‌زاده / فروش سوالات امتحانی