نورنیوز https://nournews.ir/n/346894
کد خبر: 346894
28 شهریور 1405

قدرت‌نمایی در خیابان‌های چالوس با بازداشت متهمان پایان یافت + فیلم لحظات درگیری


رئیس کل دادگستری مازندران از شناسایی و بازداشت عوامل یک درگیری خیابانی و قدرت‌نمایی در چالوس خبر داد و گفت متهمان با اتهام اخلال در نظم عمومی بازداشت موقت شدند.

نورنیوز- گروه حوادث: رئیس کل دادگستری مازندران از شناسایی و بازداشت عوامل یک درگیری خیابانی و قدرت‌نمایی در شهرستان چالوس خبر داد و گفت متهمان با اتهام اخلال در نظم عمومی و قدرت‌نمایی تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند.


 

عباس پوریانی اظهار کرد: در پی وقوع یک درگیری خیابانی و قدرت‌نمایی در چالوس که موجب اخلال در نظم عمومی شده بود، موضوع در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت.

وی افزود: انتشار تصاویر این درگیری در فضای مجازی نیز موجب ایجاد نگرانی و خدشه‌دار شدن آرامش روانی شهروندان شده بود و به همین دلیل اقدامات قضایی و انتظامی برای شناسایی عوامل این حادثه انجام شد.

رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: با انجام اقدامات قضایی و انتظامی، عوامل درگیری شناسایی و دستگیر شدند.

به گفته پوریانی، متهمان به اتهام اخلال در نظم عمومی و قدرت‌نمایی تحت تعقیب قضایی قرار گرفته و با صدور قرار بازداشت موقت، روانه بازداشتگاه شدند.

وی با هشدار نسبت به رفتارهای مخل نظم و امنیت عمومی تصریح کرد: هیچ‌کس حق ندارد با ایجاد درگیری، قدرت‌نمایی یا انجام رفتارهای خارج از چارچوب قانون، امنیت و آرامش جامعه را خدشه‌دار کند.

رئیس کل دادگستری مازندران تاکید کرد: حفظ نظم، امنیت و آرامش عمومی از اولویت‌های دستگاه قضایی است و با اقدامات مجرمانه در این زمینه، مطابق قانون برخورد خواهد شد.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: چالوس / نزاع خیابانی / دادگستری مازندران / عباس پوریانی