نورنیوز https://nournews.ir/n/346396
کد خبر: 346396
26 شهریور 1405

تصادف مرگبار در آزادراه ساوه ـ تهران؛ ۳ نفر کشته و ۹ نفر مصدوم شدند+ علت حادثه


تصادف کامیون بنز با یک دستگاه اتوبوس مسافربری در کیلومتر 18 آزادراه ساوه ـ تهران، 3 کشته و 9 مصدوم برجا گذاشت. اتوبوس به دلیل نقص فنی در شانه راه متوقف بود که کامیون از عقب با آن برخورد کرد.

نورنیوز-گروه حوادث: رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی شهرستان ساوه اعلام کرد این حادثه در کیلومتر ۱۸ آزادراه ساوه ـ تهران رخ داده است. در این تصادف، یک دستگاه کامیون بنز با اتوبوس مسافربری که به دلیل نقص فنی در شانه راه متوقف شده بود، برخورد کرد.

به گفته ابراهیم دری، رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی شهرستان ساوه، شدت برخورد موجب مرگ راننده و دو نفر از سرنشینان اتوبوس شد. ۹ نفر دیگر نیز در این حادثه مصدوم شدند و برای ادامه روند درمان به مراکز درمانی انتقال یافتند.

علت حادثه؛ خواب‌آلودگی راننده کامیون

کارشناس پلیس راه ساوه ـ تهران، علت این حادثه را خواب‌آلودگی راننده کامیون و برخورد از عقب با اتوبوس متوقف اعلام کرده است. بر اساس گزارش‌های اولیه، سه نفر از مصدومان وضعیت وخیمی دارند و تحت مراقبت‌های درمانی قرار گرفته‌اند.

این اتوبوس مسافربری از همدان به مقصد تهران در حال حرکت بود که به دلیل نقص فنی در حاشیه آزادراه توقف کرده بود. برخورد کامیون با بخش عقب اتوبوس، حادثه‌ای مرگبار رقم زد و نیروهای امدادی برای انتقال مصدومان و رسیدگی به وضعیت حادثه در محل حاضر شدند.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: تصادف مرگبار / حادثه رانندگی / تصادف اتوبوس / تصادف جاده‌ای / تصادف امروز / تصادف آزادراه ساوه تهران / تصادف ساوه تهران / تصادف کامیون