نورنیوز https://nournews.ir/n/346191
کد خبر: 346191
25 شهریور 1405

با تلاش مددکاران، ۹ زندانی قصاص در ندامتگاه قزلحصار بخشیده شدند


با تلاش واحد مددکاری مجتمع ندامتگاهی قزلحصار و برگزاری جلسات متعدد با اولیای دم، در 9 پرونده قصاص رضایت قطعی حاصل شد. تاکنون هفت زندانی آزاد شده‌اند و دو محکوم دیگر نیز پس از تکمیل مراحل اداری آزاد خواهند شد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: در راستای سیاست های اجرایی دستگاه قضا مبنی بر ترویج فرهنگ صلح و سازش و کاهش جمعیت کیفری واحد مددکاری مجتمع ندامتگاهی قزلحصار با برگزاری جلسات متعدد با اولیای دم موفق به جلب رضایت در ۹ پرونده قصاص شد.

وی اضافه کرد: این محکومان به قصاص در اثر درگیری و نزاع، سرقت، ایجاد سوء تفاهم، پایین بودن آستانه تحمل و گذشت، مصرف انواع مواد مخدر و منازعات خانوادگی مرتکب قتل شده بودند.

عزیزی گفت : جوان ترین و مسن ترین محکومان به قصاص به ترتیب با ۲۸ و ۶۰ سال سن از اجرای مجازات قصاص رهایی یافتند. مدیر مجتمع ندامتگاهی قزلحصار کرج ادامه داد : حداقل و حداکثر زمان تحمل کیفر برای محکومین به قتل بین هفت تا ۱۸ سال بوده است.

وی افزود: از مجموع ۹ پرونده ای که با رضایت قطعی اولیای دم همراه بوده، هفت نفر از زندانیان آزاد شده و ۲ نفردیگر نیز در مراحل پایانی اداری قرار دارند که با تکمیل فرایند قضایی در روزهای آتی به آزادی آنان منجر خواهد شد.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: آزادی زندانیان / صلح و سازش / رضایت اولیای دم / محکوم به قصاص / قزلحصار / بخشش اولیای دم / پرونده قصاص / ندامتگاهی قزلحصار