نورنیوز https://nournews.ir/n/346189
کد خبر: 346189
25 شهریور 1405

محدودیت‌های ترافیکی تهران برای رزمایش جانفدا در روز جمعه اعلام شد


پلیس راهور تهران بزرگ همزمان با برگزاری مراسم «رزمایش جانفدای ایران» در روز جمعه 27 شهریور، محدودیت‌های گسترده تردد و توقف در مرکز پایتخت را اعلام کرد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح ویژه انتظامی و ترافیکی همزمان با برگزاری مراسم «رزمایش جانفدای ایران» در روز جمعه ۲۷ شهریور ۱۴۰۵ خبر داد و جزئیات محدودیت‌های تردد و توقف در بخش‌هایی از پایتخت را اعلام کرد.

سردار سید ابوالفضل موسوی پور اظهار کرد: این مراسم از ساعت ۸ صبح روز جمعه برگزار می‌شود و به منظور انتظام‌بخشی به عبور و مرور، تأمین ایمنی شهروندان و تسهیل تردد، تدابیر ویژه ترافیکی در محدوده خیابان‌های دماوند و انقلاب اسلامی، حدفاصل پل بزرگراه امام علی (ع) تا میدان انقلاب اسلامی، اجرا خواهد شد.

بر اساس اعلام پلیس راهور، محدودیت‌های تردد در سه مرحله اعمال می‌شود.

مرحله نخست از ساعت ۵ صبح روز جمعه اجرا خواهد شد. در این مرحله از سمت شمال، کلیه معابر عمود بر خیابان‌های آزادی، انقلاب و دماوند در ضلع شمالی، یک تقاطع مانده به محدوده مراسم مسدود می‌شوند. از سمت غرب نیز محدودیت در تقاطع توحید و از سمت جنوب در معابر عمود بر خیابان‌های آزادی، انقلاب اسلامی و دماوند تا یک تقاطع مانده به محدوده مراسم اعمال خواهد شد. از سمت شرق نیز بزرگراه امام علی (ع) در محدوده طرح قرار می‌گیرد.

مرحله دوم محدودیت‌ها از سمت شمال در خیابان مدنی، خیابان شهید طالقانی و بلوار کشاورز، از سمت غرب در خیابان زارع، از سمت جنوب در خیابان جمهوری و خیابان مجاهدین و از سمت شرق در خیابان سبلان اجرا می‌شود.

مرحله سوم نیز از سمت شمال در خیابان‌های کریمخان و فاطمی، از سمت غرب در بزرگراه نواب و خیابان توحید، از سمت جنوب در خیابان‌های جمهوری اسلامی و مجاهدین و از سمت شرق در خیابان نیروی هوایی اعمال خواهد شد.

پلیس راهور همچنین اعلام کرده است تردد در خیابان جمهوری از خیابان کارگر تا تقاطع خیابان ولیعصر (عج) به صورت غرب به شرق برقرار خواهد بود، اما گردش به سمت شمال و تردد در محورهای شرق به غرب خیابان‌های لبافی، روانمهر و شهدای ژاندارمری ممنوع است.

ممنوعیت‌های تردد نیز در دو مرحله اجرا می‌شود. مرحله نخست از ساعت ۲۴ روز پنجشنبه ۲۶ شهریور آغاز خواهد شد و در این مرحله تردد در مسیر خط ویژه خیابان دماوند از پل بزرگراه امام علی (ع) تا میدان انقلاب اسلامی برای چینش خودروها و تجهیزات اتوبوسرانی ممنوع خواهد بود.

مرحله دوم از ساعت ۵ صبح روز جمعه در خیابان دماوند از بزرگراه امام علی (ع) تا میدان امام حسین (ع) و سپس در خیابان انقلاب اسلامی تا میدان انقلاب در هر دو مسیر اجرا می‌شود.

در این مرحله همچنین محدودیت در تعدادی از معابر عمود بر خیابان انقلاب اسلامی و خیابان آزادی اعمال خواهد شد؛ از جمله خیابان‌های خارک، ابوریحان، رازی، دانشگاه، ۱۲ فروردین، فلسطین، منیری جاوید، پارس، شهید مدنی، روشندلان، استاد نجات‌اللهی، وصال شیرازی، قدس، ۱۶ آذر، پورسینا، نامجو، خواجه نصیر، ایرانشهر، سپاه، لاله‌زار، اقبال لاهوری، بخشی‌فرد، طباطبایی، حافظ و ولیعصر (عج).

همچنین دسترسی‌های خیابان قرنی به خیابان آزادی و خیابان شریعتی از خیابان سمیه محدود خواهد شد. در محدوده خیابان آزادی نیز معابر عمود بر این محور در ضلع شمالی و جنوبی از میدان انقلاب اسلامی تا تقاطع توحید مشمول محدودیت تردد خواهند بود.

ممنوعیت توقف نیز در خیابان دماوند از بزرگراه امام علی (ع) تا میدان امام حسین (ع)، ادامه خیابان انقلاب اسلامی تا میدان انقلاب و خیابان آزادی از میدان انقلاب اسلامی تا تقاطع توحید در هر دو مسیر اجرا می‌شود. این محدودیت شامل معابر عمود بر این محورها در ضلع شمالی و جنوبی تا شعاع ۵۰ متر نیز خواهد بود.

پلیس راهور برای کاهش فشار ترافیکی، مسیرهای جایگزینی از جمله خیابان توحید در هر دو مسیر، خیابان مفتح در مسیر شمال به جنوب، خیابان سپاه در هر دو مسیر، خیابان حافظ در مسیر شمال به جنوب و بزرگراه امام علی (ع) را پیش‌بینی کرده است.

برای سهولت حضور شهروندان در مراسم، محل توقف و چینش اتوبوس‌های شرکت واحد نیز در بخش‌هایی از خیابان طالقانی، خیابان ولیعصر (عج)، بلوار کشاورز، خیابان کارگر شمالی و جنوبی، خیابان جمالزاده، خیابان آذربایجان، خیابان کلهر، خیابان فرصت، خیابان دانشگاه، خیابان ابوریحان، خیابان جمهوری، خیابان فردوسی، خیابان قرنی و خیابان قریب در نظر گرفته شده است.

سردار موسوی پور از شهروندان تهرانی و مراجعه‌کنندگان به مراسم خواست تا حد امکان از وسایل حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه مترو، اتوبوس و تاکسی استفاده کنند تا ضمن تسهیل رفت‌وآمد، از افزایش ترافیک در معابر اطراف محل برگزاری مراسم جلوگیری شود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ همچنین از موتورسواران و ترک‌نشینان خواست با استفاده از کلاه ایمنی و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، به‌ویژه رعایت سرعت مجاز، در معابر پیرامونی و مسیرهای منتهی به محل مراسم تردد کنند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: محدودیت ترافیکی / پلیس راهور تهران بزرگ / خیابان انقلاب / خیابان دماوند / خیابان آزادی / سردار سید ابوالفضل موسوی پور / رزمایش جانفدای ایران