نورنیوز https://nournews.ir/n/346111
کد خبر: 346111
24 شهریور 1405

سردار ابن‌الرضا: بهینه‌سازی انرژی، بخشی از دفاع از ایران در جنگ است


سرپرست وزارت دفاع با تأکید بر اهمیت بهینه‌سازی انرژی گفت اقدامات در حوزه انرژی بخشی از دفاع از ایران در جنگ ترکیبی و مقابله با تحریم‌هاست.

نورنیوز- گروه سیاسی: سردار ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع، در دیدار با سقاب اصفهانی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، بر ضرورت توجه جدی به موضوع بهره‌وری و بهینه‌سازی مصرف انرژی تأکید کرد.

ابن‌الرضا با اشاره به توانمندی جوانان ایرانی در حوزه‌های دفاعی اظهار کرد: همان‌گونه که جوانان وزارت دفاع و نیروهای مسلح در برابر هجمه بالاترین سطح فناوری جهان ایستادگی کردند، برای مقابله با آن راهکار یافتند و موفق شدند، همان جوانان و همان اراده می‌توانند موضوع بهره‌وری و بهینه‌سازی انرژی را نیز به بهترین شکل حل کنند.

سرپرست وزارت دفاع با اشاره به ابعاد جنگ ترکیبی افزود: یکی از بخش‌های این جنگ، تحریم‌ها به‌ویژه در حوزه انرژی است و اقدامات انجام‌شده در این زمینه را بخشی از جنگ و دفاع از کشور می‌دانیم.

در ادامه این دیدار، سقاب اصفهانی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، با اشاره به مدل‌های جدید تأمین مالی گفت که بر اساس این طرح‌ها می‌توان تحول جدی در حوزه بهینه‌سازی انرژی ایجاد کرد.

وی همچنین با اشاره به انضباط و سامان سازمانی نیروهای مسلح اظهار کرد که این مجموعه می‌تواند در موضوع بهینه‌سازی انرژی، پیشرو در کشور باشد و انتظار می‌رود الگوی موجود در نیروهای مسلح به سایر بخش‌های کشور ارائه شود.

اصفهانی همچنین تدوین طرح‌های راهبردی زمان‌دار با تمرکز بر کاهش مصرف انرژی را دارای اولویت بسیار بالا دانست و بر ضرورت توجه به این موضوع تأکید کرد.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: وزارت دفاع / جنگ ترکیبی / مصرف انرژی / سقاب اصفهانی / تحریم انرژی / بهینه‌سازی انرژی / سردار ابن‌الرضا / بهره‌وری انرژی