نورنیوز https://nournews.ir/n/346097
کد خبر: 346097
24 شهریور 1405

مانور سیلاب تهران آغاز شد؛ آموزش مهارت‌های بقا در شرایط سخت


رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از آغاز تمرین «سیل و بقا در شرایط سخت» در سد طالقان خبر داد و گفت این مانور با هدف افزایش آمادگی، تقویت هماهنگی دستگاه‌ها و ارتقای مهارت نیروها برگزار می‌شود.

نورنیوز- گروه حوادث: رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اعلام آغاز تمرین سیلاب پایتخت، گفت: سیل یکی از رایج‌ترین مخاطرات طبیعی در جهان و ایران است که هر ساله خسارات جانی و مالی فراوانی برجای می‌گذارد و هدف از برگزاری این تمرین، افزایش آمادگی، تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف و ایجاد درک مشترک از فرآیند پاسخ به بحران است.

علی نصیری گفت: با هدف ارتقای آمادگی در مواجهه با سیلاب‌های شهری، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، دوره مهارت‌آموزی «سیل و بقا در شرایط سخت» از امروز در سد طالقان آغاز شد.  وی ادامه داد: ۱۰ ایستگاه آموزشی داریم که هر ایستگاه به یک کار تخصصی که در سیل انجام می‌شود، می‌پردازد.

وی افزود: مشارکت‌کنندگان در ۱۰ تیم تقسیم‌بندی شدند و هر کدام از یک ایستگاه شروع می‌کنند و ایستگاه به ایستگاه تا ایستگاه دهم جلو می‌روند. عناوین این ایستگاه‌ها عبارت است از کمک‌های اولیه، مدیریت متوفیان، کار با پمپ‌های لجن‌کش، نقشه‌خوانی، عملیات نجات در سیل، عبور ایمن از آب، بهداشت آب و کنترل بیماری‌ها. وی افزود: این تمرین با رویکرد چنددستگاهی و با مشارکت مجموعه‌ای از دستگاه‌ها و گروه‌های تخصصی برگزار شده و آموزش، تمرین عملیاتی، ارزیابی عملکرد و شناسایی نقاط قوت و زمینه‌های قابل بهبود از محورهای اصلی آن است.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تأکید کرد: هدف از برگزاری این مانور، افزایش آمادگی، تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف و ایجاد درک مشترک از فرآیند پاسخ به بحران است. تمرکز اصلی بر آموزش مهارت‌های عملی و مورد نیاز نیروهای حاضر در شرایط واقعی بحران است تا آمادگی دستگاه‌ها برای مواجهه با حوادث احتمالی ناشی از سیلاب در سطح شهر تهران ارتقا یابد.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: حوادث طبیعی / سد طالقان / مدیریت بحران تهران / سیلاب تهران / آمادگی در برابر سیل / سیل و بقا در شرایط سخت / مانور سیلاب