نورنیوز https://nournews.ir/n/345980
کد خبر: 345980
24 شهریور 1405

غندی‌پور از همراهی تیم امید در ژاپن بازماند


رضا غندی‌پور، مهاجم ایرانی شباب الاهلی امارات، به دلیل مخالفت باشگاهش از حضور در اردوی تیم فوتبال امید ایران در ژاپن و مسابقات آسیایی ناگویا بازماند.

نورنیوز-گروه ورزشی: باشگاه شباب الاهلی با جدایی رضا غندی پور بازیکن این تیم برای حضور در مسابقات آسیایی ناگویا موافقت نکرد.

این مهاجم قرار بود پس از دیدار شباب الاهلی مقابل تراکتور در لیگ نخبگان آسیا راهی ژاپن شود اما باشگاه اماراتی با سفر او مخالفت کرد.

طبق قانون با آغاز پنجره فیفادی از ۳۱ شهریور باشگاه‌ها موظف هستند بازیکنان خود را در اختیار تیم‌های ملی قرار دهند.

تیم امید ایران فردا در نخستین مسابقه خود در مرحله گروهی رقابت‌های فوتبال بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ به مصاف امارات خواهد رفت و ۲۹ شهریور دومین بازی خود را برابر چین انجام خواهد داد.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: فوتبال آسیا / شباب الاهلی / تیم امید ایران / تیم ملی امید / رضا غندی پور / غندی پور / مسابقات ناگویا