نورنیوز https://nournews.ir/n/345894
کد خبر: 345894
24 شهریور 1405

فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور


پرواز مشهد به کرمانشاه هواپیمایی سپهران پس از دو نوبت تأخیر و برخاستن از فرودگاه مشهد، به دلیل اعلام وضعیت اضطراری موتور از سوی خلبان به فرودگاه بازگشت و فرود اضطراری انجام داد.

نورنیوز- گروه حوادث: مدیر روابط عمومی فرودگاه‌های خراسان رضوی گفت: پرواز مشهد به کرمانشاه هواپیمایی سپهران پس از برخاستن از باند به دلیل نقص فنی موتور به فرودگاه مشهد بازگشت و فرود اضطراری داشت.

حسن جعفری افزود: این پرواز از ظهر امروز ۲ مرتبه با تاخیر مواجه شد. سرانجام این پرواز به مقصد کرمانشاه حوالی ساعت ۱۷:۳۹ انجام شد اما همزمان با بلند شدن پرواز رویه لاستیک هواپیما جدا شده بود.

مدیر روابط عمومی فرودگاه مشهد ادامه داد: خلبان نیز پس از انجام پرواز به برج مراقبت اعلام کرد که موتور وضعیت اضطراری دارد و به فرودگاه بازگشت. جعفری گفت: مسافران به سلامت از هواپیما خارج و با پرواز جایگزین به کرمانشاه اعزام شدند.

وی تاکید کرد: اکنون باند فرودگاه باز و پروازها بدون مشکل در حال انجام است. سوم شهریور ماه امسال نیز پرواز شماره ۴۳۱۰ تهران به مشهد، هواپیمایی سپهران از باند فرودگاه مشهد خارج شد اما مسافران و خدمه در سلامت کامل از هواپیما خارج شدند.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: کرمانشاه / فرودگاه / مسافران / خراسان / فرود اضطراری / فرودگاه مشهد / هواپیمایی سپهران / نقص فنی هواپیما / پرواز سپهران / پرواز کرمانشاه / پرواز مشهد_ کرمانشاه / حوادث هوایی