نورنیوز https://nournews.ir/n/345866
کد خبر: 345866
23 شهریور 1405

علیرضا بیرانوند از اول مهر باید به تیم نظامی معرفی شود


سردار زاهدی درباره آخرین وضعیت خدمت سربازی علیرضا بیرانوند گفت تحصیل این دروازه‌بان به پایان رسیده و او از حداکثر مهلت معرفی استفاده کرده است. بیرانوند از اول مهر باید در یکی از تیم‌های نظامی حضور داشته باشد و پرونده‌اش همچنان در جریان است.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سردار زاهدی درباره آخرین وضعیت خدمت سربازی علیرضا بیرانوند توضیحاتی ارائه کرد و گفت این دروازه‌بان پس از پایان تحصیل، دیگر امکان به تعویق انداختن اعزام به خدمت خود را ندارد.

سردار زاهدی اعلام کرد علیرضا بیرانوند از اول مهر باید در یکی از تیم‌های نظامی حضور داشته باشد. با این حال، پرونده این بازیکن همچنان در حال بررسی است و تصمیم نهایی درباره وضعیت او باید در چارچوب روند قانونی پرونده اتخاذ شود.

به گفته زاهدی، تحصیل بیرانوند به پایان رسیده و او از حداکثر مهلت قانونی برای معرفی استفاده کرده است. بنابراین، در شرایط فعلی امکان به تعویق انداختن اعزام به خدمت برای این بازیکن وجود ندارد.

یکی از نکات مهم مطرح‌شده درباره وضعیت بیرانوند، امکان ادامه فعالیت فوتبالی او در دوران خدمت سربازی است. سردار زاهدی تأکید کرده است که بیرانوند می‌تواند در یک تیم نظامی حاضر در لیگ برتر نیز به فوتبال خود ادامه دهد.

بر این اساس، در صورت نهایی شدن روند پرونده، احتمال حضور این دروازه‌بان در یکی از تیم‌های نظامی لیگ برتر وجود دارد. زاهدی همچنین ابراز امیدواری کرده است که بیرانوند و باشگاه او برای تعیین تکلیف وضعیت این بازیکن با یکدیگر همکاری کنند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: پرسپولیس / لیگ برتر / فوتبال ایران / علیرضا بیرانوند / خدمت سربازی / نقل و انتقالات فوتبال / تیم نظامی / سربازی بیرانوند