شبکه المسیره از هدف قرار گرفتن تجمع نیروهای وابسته به عربستان در صحرای الجوف خبر داد؛ همزمان رویترز از معضل واشنگتن در برابر تشدید درگیریهای یمن گزارش داد و پیشروی نیروهای یمنی در ساحل غربی، موقعیت آنها در نزدیکی بابالمندب را تقویت کرده است.
نورنیوز- گروه بین الملل: شبکه تلویزیونی المسیره به نقل از یک منبع نظامی اعلام کرد تجمعات نیروهای وابسته به عربستان و نیروهای تقویتی آنها در صحرای الجوف، در شمال منطقه الکنائس، هدف قرار گرفتهاند.
این منبع نظامی افزود: این حمله به کشته و زخمی شدن شماری از نیروهای وابسته به عربستان و آسیب دیدن تعدادی از خودروهای متعلق به این نیروها منجر شده است.
در همین حال، خبرگزاری رویترز گزارش داد افزایش درگیریها در یمن، واشنگتن را با معضل مواجه کرده است؛ زیرا آمریکا برای کمک به عربستان تحت فشار قرار دارد، اما در عین حال تلاش میکند از گسترش دامنه جنگ پرهزینه به عرصهای جدید جلوگیری کند.
این درحالی است که پیشروی ارتش یمن و عقب راندن شبه نظامیان یمنی مورد حمایت عربستان در مناطق ساحل غربی یمن باعث شد تا نیروهای مسلح یمن در موقعیتی حساستر و تعیین کننده تر در امتداد دریای سرخ قرار گیرند و به تنگه بابالمندب نزدیکتر شده و کنترل خود را بر این آبراهه حیاتی تقویت کنند.
«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اخیرا در تشریح عملیات جدید نیروهای این کشور علیه شبه نظامیان یمنی مورد حمایت عربستان بویژه در مناطق ساحل غربی یمن گفت که در این عملیات، مساحتی بالغ بر ۵۴۰۰ کیلومتر مربع آزاد شد و هفت لشکر نظامی نیروهای دشمن شامل ۳۸ تیپ، هدف قرار گرفت.
نیروهای مسلح یمن در همین راستا، کنترل پایگاه های خالد و جبل النار و مقر نیروهای شبه نظامی در ساحل غربی را به دست گرفتند.
این نیروها همچنین موفق شدند که کنترل چند جزیره و همچنین مناطق الخوخه و حیس در بخش جنوبی استان ساحلی الحدیده در دریای سرخ و الوازعیه در استان تعز را به دست بگیرند. مساحت کل الخوخه و حیس بیش از ۱۰۵۰ کیلومتر مربع است.