نورنیوز https://nournews.ir/n/345196
کد خبر: 345196
21 شهریور 1405

پزشکیان: مقاومت مردم ایران در برابر حملات آمریکا و اسرائیل، دشمن را ناکام کرد


مسعود پزشکیان در دیدار نخست‌وزیر اتیوپی در حاشیه اجلاس بریکس، مقاومت مردم ایران در برابر حملات دشمن را عامل ناکامی آمریکا و اسرائیل دانست و بر تقویت روابط با کشورهای مسلمان، همسایه و توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران و اتیوپی تأکید کرد.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان صبح ۲۱ شهریور، در حاشیه اجلاس بریکس در دیدار آبی احمدعلی، نخست‌وزیر اتیوپی، گفت: متاسفانه در ماه‌های گذشته شاهد حملات ناجوانمردانی دشمن به کشورمان بودیم، دشمن تلاش کرد با ایجاد اختلاف بین مردم اقدام به خون‌ریزی کند اما این اقدامات وحشیگرانه دشمن، مردم ایران را متحدتر کرد و امروز مردم ایران با تمام توان در برابر تجاوز دشمن ایستاده‌اند.

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه حضور آمریکا در منطقه، عامل خون‌ریزی است، ادامه داد: با مقاومت مردم ایران، امریکا و اسرائیل به نیات شوم خود دست نخواهند یافت، ما ارتباطاتمان را با کشورهای مسلمان و همسایه تقویت کرده‌ایم، روابط ما هزاران سال است که با همسایگان خود پابرجاست و این روند روز به روز توسعه خواهد یافت.

پزشکیان سابقه طولانی ارتباطات ایران و اتیوپی را قابل توجه دانست و گفت: ایران و اتیوپی با سابقه طولانی بیش از ۷۰ سال ارتباط برادرانه نشان دادند همیشه در کنار یکدیگر بودند و بدون شک این ارتباط منسجم‌تر و منظم‌تر خواهد بود.

وی با تأکید بر توسعه ارتباطات اقتصادی بین کشورهای عضو بریکس گفت: افزایش مناسبات اقتصادی و مالی کشورهای عضو بریکس می‌تواند به توسعه این کشورها بینجامد و همه باید در مسیر افزایش تعاملات قدم برداریم.

نخست‌وزیر اتیوپی نیز با تسلیت شهادت مقام معظم رهبری گفت: مقاومت، تاب آوری و میهن پرستی شما ایرانیان دستاورد بزرگی است که ما مردم اتیوپی می‌خواهیم از شما بیاموزیم. احمدعلی، خواستار توسعه ارتباطات بین اتیوپی و ایران شد و گفت: ما مراودات اقتصادی و فرهنگی متعددی را با کشورهای همسایه ایران داریم و تمایل داریم تا این مراودات با ایران نیز افزایش یابد.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ایران / پزشکیان / ایرانیان / اتیوپی / اجلاس بریکس / روابط ایران و اتیوپی / شهادت مقام معظم رهبری / ایران و اتیوپی / میهن پرستی / همکاری اقتصادی بریکس