نورنیوز https://nournews.ir/n/345018
کد خبر: 345018
20 شهریور 1405

پذیره‌نویسی صندوق‌های ارزی در بورس از هفته آینده کلید می‌خورد


وزیر اقتصاد از آغاز پذیره‌نویسی صندوق‌های ارزی در بازار سرمایه از هفته آینده خبر داد. به گفته وی، این صندوق‌ها بدون نرخ‌گذاری دستوری و با هدایت منابع به صنایع صادرات‌محور، امکان حفظ ارزش پس‌اندازها و دریافت سود ارزی را برای مردم فراهم می‌کنند.

نورنیوز- گروه اقتصادی: وزیر اقتصاد اعلام کرد که صندوق‌های ارزی از هفته آینده در بازار سرمایه پذیره‌نویسی می‌شوند. سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: صندوق‌های ارزی با هدف فراهم کردن امکان سرمایه‌گذاری بخشی از پس‌انداز مردم به صورت ارزی، علاوه بر حفظ ارزش دارایی‌ها در برابر نوسانات بازار، امکان دریافت سود ارزی را نیز برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌کنند.
 
وی افزود: بر اساس این طرح، منابع جمع‌آوری‌شده از طریق این صندوق‌ها در بخش‌ها و صنایع سودآور و ارزآور سرمایه‌گذاری خواهد شد و بازده حاصل از این فعالیت‌های اقتصادی مستقیماً به دارندگان واحدهای صندوق بازمی‌گردد.
 
وزیر اقتصاد ادامه داد: صندوق‌های ارزی مشمول نرخ‌گذاری دولتی نیستند و مردم با سرمایه‌گذاری در آنها می‌توانند خود را در برابر نوسانات نرخ ارز پوشش دهند، ضمن اینکه منابع مردم نیز در بخش مولد اقتصاد به کار گرفته می‌شود.
 


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: بازار سرمایه / وزیر اقتصاد / صندوق ارزی / پذیره نویسی / سرمایه گذاری ارزی در بورس