نورنیوز https://nournews.ir/n/34476
کد خبر: 34476
16 آبان 1398

بازداشت جاسوسان سعودی در آمریکا


دو کارمند سابق توییتر، و احمد المطیری که برای خانواده سلطنتی عربستان سعودی کار می‌کرده ، به جاسوسی برای ریاض و جمع آوری اطلاعات شخصی منتقدان پادشاهی سعودی متهم شده‌اند.

به گزارش نورنیوز؛ گروه بین الملل: وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد: دو کارمند سابق توییتر به همراه یک شهروند عربستان سعودی براساس دادخواست دادستانی، علی الزبارة و أحمد أبو عمو، دو کارمند سابق توییتر، و احمد المطیری که برای خانواده سلطنتی عربستان سعودی کار می‌کرده ، به جاسوسی برای ریاض و جمع آوری اطلاعات شخصی منتقدان پادشاهی سعودی متهم شده‌اند.


أحمد أبو عمو هم اکنون در سیاتل، در ایالت واشینگتن، در بازداشت بسر می برد اما دو نفر دیگر هم اکنون در عربستان سعودی هستند.


این دو کارمند سابق توییتر در مقابل جمع آوری اطلاعات، پول نقد و اشیا گرانبها از جمله ساعت مچی قیمتی دریافت کرده‌اند.


توییتر از اقدام اداره تحقیقات فدرال آمریکا، پلیس اف بی ای، و وزارت دادگستری آمریکا در این خصوص تقدیر کرده است.



سرویس: سیاسی
کلید واژگان: عربستان / توئیتر / جاسوس