نورنیوز https://nournews.ir/n/344679
کد خبر: 344679
18 شهریور 1405

مصر و بحرین خواستار کاهش تنش در منطقه شدند


وزیران خارجه مصر و بحرین در گفت‌وگویی تلفنی ضمن بررسی تحولات منطقه، بر ضرورت کاهش تنش‌ها و توجه به پیامدهای آن بر امنیت و ثبات منطقه تأکید کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر امروز با «عبداللطیف بن راشد الزیانی» همتای بحرینی خود تلفنی گفت‌وگو کرد.

دو طرف در این تماس تلفنی که در چارچوب هماهنگی مستمر بین دو کشور صورت گرفت، درباره روابط دوجانبه، تحولات منطقه و بازتاب‌های آن بر امنیت و ثبات منطقه بحث و گفت‌وگو کردند.

وزرای خارجه مصر و بحرین همچنین بر اهمیت تداوم هماهنگی و رایزنی در مرحله آینده و تشدید تلاش‌های مربوط به کاهش و مهار هر گونه تنش به منظور کمک به حفظ امنیت و ثبات منطقه تأکید کردند.

طی دو روز گذشته در پی تداوم حملات تجاوزکارانه آمریکا علیه اهداف و منافع جمهوری اسلامی ایران و پاسخ تلافی‌جویانه ایران به این حملات، منطقه خلیج فارس شاهد تشدید تنش‌ها بوده است.

در همین ارتباط، صبح امروز روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که در پاسخ به حملات آمریکا به نفتکش‌های ایران، دو فروند شناور آمریکایی، هشت نفتکش و ۱۰ فروند کشتی متخلف با قصد عبور از منطقه ممنوعه و ناایمن تنگه هرمز، مورد هدف قرار گرفتند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: دیپلماسی / خلیج فارس / مصر / بحرین / امنیت منطقه / کاهش تنش / بدر عبدالعاطی / الزیانی