نورنیوز https://nournews.ir/n/344198
کد خبر: 344198
16 شهریور 1405

آکسیوس: جنگ علیه ایران، ۱۰۰ میلیارد دلار هزینه اضافی انرژی روی دست آمریکایی‌ها


گزارش آکسیوس با استناد به داده‌های دانشگاه براون، نشان می‌دهد جنگ آمریکا علیه ایران منجر به افزایش شدید قیمت سوخت شده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: آکسیوس عصر دوشنبه در گزارشی نوشت: تورم انرژی در سرتاسر حوزه اقتصاد خود را نشان می‌دهد و افزایش اخیر قیمت گازوئیل در ایالات متحده بیانگر این است که تاثیر چشمگیری بر حمل‌ونقل بار و سفر در هفته‌ها و ماه‌های آینده خواهد داشت.

آکسیوس با استناد بر داده‌ها و تحلیل‌های دانشگاه براون، نوشت: جنگ آمریکا علیه ایران موجب شده افزایش قیمت بنزین و گازوئیل از زمان شروع جنگ در ۲۸ فوریه (۹ اسفند ماه ۱۴۰۴)، برای یک خانوار آمریکایی به‌طور متوسط ​​بیش از ۷۶۰ دلار هزینه داشته باشد.

این پایگاه آمریکایی تاکید کرد: بیشتر این هزینه مربوط به گازوئیل است و روز جمعه، گازوئیل به بالاترین رکورد خود رسید و از آن زمان تاکنون هر روز به افزایش خود ادامه داده است. تا صبح دوشنبه، قیمت هر گالن گازوئیل ۵.۹۰ دلار است که حدود ۶۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. در این میان، تگزاس بیشترین سهم را داشته و مصرف‌کنندگان این ایالت آمریکا از زمان شروع جنگ علیه ایران، حدود ۱۱ میلیارد دلار هزینه اضافی برای گازوئیل پرداخت کرده‌اند. ایالت کالیفرنیا و فلوریدا به ترتیب با حدود ۸ میلیارد دلار و ۵ میلیارد دلار در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در اظهارات تکراری و بی‌اساس خود ادعا کرده که آمریکایی‌ها حاضرند در مقابل جنگ علیه ایران، قیمت‌های بالاتری بپردازند. با این حال، رای‌دهندگان همواره می‌گویند تورم مهمترین مسئله آنهاست و در این مورد به رئیس‌جمهور نمرات منفی قابل‌توجهی می‌دهند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / اقتصاد / جنگ علیه ایران / گازوئیل / جنگ آمریکا علیه ایران / آمریکایی‌ها / افزایش قیمت سوخت / تورم انرژی در آمریکا