نورنیوز https://nournews.ir/n/343815
کد خبر: 343815
15 شهریور 1405

کنایه الاتحاد به رونالدو بعد از شکست النصر


الاتحاد در حساس‌ترین دیدار هفته پنجم لیگ عربستان با نتیجه 2 بر یک النصر را شکست داد و نخستین باخت فصل این تیم را رقم زد؛ پس از مسابقه نیز باشگاه الاتحاد با انتشار پیامی کنایه‌آمیز، کریستیانو رونالدو را سوژه قرار داد.

نورنیوز- گروه ورزشی: در حساس‌ترین بازی هفته پنجم رقابت‌های لیگ عربستان دو تیم النصر و الاتحاد به مصاف هم رفتند. این بازی که تقابل دو قهرمان دو دوره اخیر لیگ عربستان بود با پیروزی دو بر یک الاتحاد به پایان رسید تا نخستین شکست فصل النصر رقم خورد.

باشگاه الاتحاد عربستان بعد از این بازی پیام طعنه‌آمیزی را برای کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی و کاپیتان تیم النصرمنتشر کرد و با طعنه به این ستاره پرتغالی نوشت: این چیزی بود که از یارگیری یاد گرفتی!؟

رونالدو در جریان مسابقه در صحنه‌ای جنجالی دیده شد که ظاهراً تلاش می‌کرد از دستورهای یِنز فِیسینگ، سرمربی الاتحاد، سر دربیاورد. فیسینگ در جریان یکی از تعویض‌ها، دستورهای تاکتیکی خود را روی کاغذ نوشته و آن را از طریق یکی از بازیکنانش، دانیلو پریرا، به زمین منتقل کرده بود.

رونالدو در این لحظه تلاش کرد نگاهی به برگه دستورهای سرمربی الاتحاد بیندازد؛ صحنه‌ای که حالا باشگاه الاتحاد پس از پیروزی در این دیدار، از آن برای کنایه زدن به کاپیتان النصر استفاده کرده است.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: رونالدو / النصر / کریستیانو رونالدو / لیگ عربستان / الاتحاد / کریم بنزما / اخبار فوتبال / فوتبال عربستان