نورنیوز https://nournews.ir/n/342346
کد خبر: 342346
8 شهریور 1405
ناتو:

روسیه حملات ترکیبی در اروپا را تشدید کرده است


یک مقام ناتو اعلام کرد: روسیه همزمان با تشدید حملات در اوکراین، فعالیت‌های ترکیبی خود در اروپا را افزایش داده است، اما این ائتلاف در حال حاضر تهدید قریب‌الوقوعی برای حمله نمی‌بیند.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک مقام سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) گفت: روسیه در حال تشدید حملات ترکیبی خود در اروپاست اما در حال حاضر، این ائتلاف نظامی هیچ تهدید قریب‌الوقوعی درباره حمله مسکو نمی‌بیند.به نقل از رویترز، این مقام یکشنبه شب اظهار کرد: روس‌ها هر چند در اوکراین با مقاومت بسیار شدیدی روبرو هستند اما در حال افزایش حملات خود در اوکراین و اقدامات ترکیبی در اروپا هستند.

وی تاکید کرد: ناتو مثل همیشه نسبت به انواع تهدیداتی که با آن مواجه می‌شود هوشیار و گوش به زنگ است. در حال حاضر، هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای حمله نمی‌بینیم.

وی افزود: ما همچنان در کنار اوکراین ایستاده‌ایم. ناتو به طور شبانه‌روزی برای حفظ امنیت یک میلیارد نفر تلاش می‌کند.

دونالد توسک نخست وزیر لهستان شنبه گفت که لهستان و ناتو باید برای سناریوهای مختلف آماده باشند و اقدامات تحریک‌آمیز روسیه علیه هر عضو ناتو را نمی‌توان رد کرد.

جان رتکلیف مدیر آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) هفته گذشته به روسیه رفت تا با همتایان اطلاعاتی خود دیدار کوتاهی داشته باشد. دو منبع آگاه به رویترز گفتند که رتکلیف در آن جلسه احتمال عملیات روسیه علیه یکی از اعضای ناتو را مطرح کرد، هرچند مشخص نیست که آیا این تنها هدف سفر بوده است یا خیر.

روسیه همواره هرگونه دخالت در برنامه‌ریزی برای خرابکاری یا حمله به اروپا را رد کرده و چنین اتهاماتی را به عنوان اقداماتی برای ایجاد رعب و وحشت از سوی غرب خوانده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: روسیه / اوکراین / اروپا / ناتو / لهستان / جنگ ترکیبی