وزیر ورزش و جوانان با تأکید بر اهمیت حضور ایران در بازیهای جهانی عشایری گفت: این رقابتها فرصتی برای معرفی فرهنگ ایرانی است و کاروان کشورمان باید با صلابت در میدان حاضر شود.
نورنیوز-گروه ورزشی: احمد دنیامالی در مراسم بدرقه کاروان ایران به بازیهای جهانی عشایر در جمع قهرمانان و ورزشکاران اظهار داشت: در ابتدا یاد و خاطره رهبر شهید، مسئولان شهید و همه شهدای انقلاب اسلامی را گرامی میداریم.
وی ضمن گرامیداشت نام تختی گفت: این قهرمان کشورمان مدالهای متعددی را کسب کرد اما مرام و منش او باعث شد که نسلهای مختلف از او به نیکی یاد کنند.
وزیر ورزش خاطرنشان کرد: تختی نشان داد مدال و قهرمانی بالاتر از اخلاق و مرام نیست. همین مرام تختی باعث شد همه او را دوست داشته باشند. کاروان ما نیز مزین به نام رهبر شهیدمان است. اتحاد، اقتدار و پیروزی شعار کاروان اعزامی به بازیهای جهانی عشایر است و همه باید تلاش کنیم تا ورزش ایران اقتدار و قدرت خود را به خوبی نشان دهد.
دنیامالی با اشاره به استعدادهای ورزش روستایی و عشایری گفت: باید دایره کشف استعدادها در این حوزه گستردهتر شود تا ظرفیت ورزش قهرمانی ایران بالاتر برود. امروز برای بدرقه کاروانی جمع شدهایم که در بازیهای جهانی عشایر به میدان خواهد رفت. برای نخستینبار کاروان ایران به صورت چندرشتهای با بیش از یکصد ورزشکار در ۲۳ رشته به میدان خواهد رفت. رئیس جمهوری ایران در مراسم افتتاحیه در قرقیزستان حضور خواهد داشت و این وظیفه ما را دوچندان خواهد کرد.
وزیر ورزش افزود: این مسابقات تنها محلی برای مسابقه نیست، فضایی برای نشان دادن فرهنگ و آیین هر کشور است. باید با صلابت و اقتدار به میدان برویم و فرهنگ غنی ایران را به نمایش بگذاریم. صبر، فرهنگ و اقتدار ایران را باید به خوبی نشان بدهیم. برای کاروان ایران آرزوی سلامتی و موفقیت داریم و امیدواریم با موفقیت به کشور بازگردید.
وی در واکنش به عدم حضور تیم ورزشهای باستانی ایران در مراسم افتتاحیه این مسابقات عنوان کرد: بنا به دلایلی غیرمنطقی این حضور منتفی شد و خیلی دیر به ما خیر دادند. به هیچ عنوان در برابر ظلم و رفتارهای هدفمند در دنیای ورزش و خصمانه علیه ورزش ایران کوتاه نخواهیم آمد و ترسی از بابت اثدامات بهدی نداریم و این موضوع را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.