نورنیوز https://nournews.ir/n/341442
کد خبر: 341442
4 شهریور 1405

حکیم: بحران اقتصادی اولویت نخست عراق است


رهبر جریان حکمت ملی عراق با تأکید بر نقش چارچوب هماهنگی در مدیریت بحران‌ها، خواستار همبستگی ملی و اولویت دادن به حل مشکلات اقتصادی کشور شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: سید عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق در دفتر خود در بغداد میزبان هیاتی از فراکسیون النهج الوطنی بود. 

در این دیدار دو طرف درباره تحولات اوضاع سیاسی در عراق و منطقه رایزنی کردند. 

حکیم ضمن تاکید بر اهمیت عبور از بحران‌ها با همبستگی ملی و انسجام داخلی، بحران اقتصادی را در راس بحران‌ها به حساب آورد و گفت که حل آن باید در راس اولویت‌ها باشد. 

وی خواستار تداوم مبارزه با فساد و تمرکز بر پرونده‌های بزرگ و تلاش برای بازپس‌گیری بیت المال شد و بر لزوم خشکاندن منابع فساد و اتکا بر حکمرانی و اتوماسیون سازی در تعاملات تاکید کرد. 

رهبر جریان حکمت ملی عراق بر اتکا به گفتگو و تفاهم برای تکمیل پروژه انحصار سلاح در دست حکومت تاکید کرد.

او ضمن تاکید بر اهمیت جاودانه کردن فداکاری‌ها در مبارزه با تروریسم، تاکید کرد که این پروژه از لحاظ زمانبندی و سازوکارها باید مرتبط با عراق باشد.

وی خواستار پایبندی به وحدت چارچوب هماهنگی شد و بیان کرد که چارچوب هماهنگی نمونه‌ای در عملکرد سیاسی ارائه کرده و در تشکیل دولت و عبور از بحران‌ها نقش داشته است. 

حکیم ضمن تاکید بر حفظ دستاوردهای محقق شده در پرونده‌های امنیتی، اجتماعی و سیاسی، مخالفت خود با تلاش‌ها برای بازگرداندن عراق به عقب از طریق گفتمان فرقه‌گرایی و تشویق آن و هدف قرار دادن نمادهای طیف‌های جامعه عراق را اعلام کرد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: عراق / بغداد / بحران اقتصادی / عمار حکیم / تحولات عراق / چارچوب هماهنگی / سیاست عراق