نورنیوز https://nournews.ir/n/340172
کد خبر: 340172
30 مرداد 1405

درخواست ترکیه برای بازداشت نتانیاهو


وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا از وزارت کشور خواسته است برای پیگرد بین‌المللی بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، اعلان قرمز صادر کند.

نورنیوز- گروه بین الملل: وزارت دادگستری ترکیه از وزارت کشور این کشور خواسته است روند صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو را پیگیری کند. اعلان قرمز اینترپل، در صورت تأیید و انتشار، از کشورهای عضو می‌خواهد فرد تحت تعقیب را شناسایی و به‌طور موقت بازداشت کنند تا روند قضایی یا استرداد او، مطابق قوانین داخلی کشورها، بررسی شود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مقامات ترکیه حکم بازداشت بین‌المللی بنیامین نتانیاهو را به دلیل مشارکت در حمله به ناوگان آزادی غزه صادر کرده‌اند.

این اقدام در چارچوب مواضع ترکیه علیه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و اتهام‌های مطرح‌شده درباره ارتکاب جنایت نسل‌کشی صورت گرفته است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: نتانیاهو / ترکیه / جنگ غزه / حکم بازداشت نتانیاهو / اعلان قرمز اینترپل / جنایت نسل‌کشی