نورنیوز https://nournews.ir/n/340160
کد خبر: 340160
30 مرداد 1405

آمریکا فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر را تأیید کرد


وزارت خارجه آمریکا فروش احتمالی یک بسته تسلیحاتی به ارزش 4.5 میلیارد دلار به قطر را تأیید کرد؛ این قرارداد شامل چهار فروند هواپیمای سوخت‌رسان KC-46A، تجهیزات دفاعی، قطعات یدکی و آموزشی است.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت خارجه آمریکا فروش احتمالی 4.5 میلیارد دلاری تجهیزات نظامی به قطر را تأیید کرد؛ بسته‌ای که شامل 4 فروند هواپیمای سوخت‌رسان هوایی KC-46A پگاسوس و تجهیزات مرتبط است.
این قرارداد همچنین شامل موتورهای اضافی، سامانه‌های هشدار راداری، تجهیزات مقابله با موشک‌های حرارتی، قطعات یدکی و آموزش خواهد بود.
واشنگتن اعلام کرده این فروش توان دفاعی قطر و همکاری نظامی این کشور با آمریکا و متحدانش را تقویت می‌کند و تغییری در موازنه نظامی منطقه ایجاد نخواهد کرد.
با این حال، تأیید وزارت خارجه به معنای نهایی شدن قرارداد نیست و اجرای آن همچنان به طی مراحل بعدی و مذاکرات نهایی بستگی دارد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / قطر / واشنگتن / تسلیحات / فروش تسلیحات / هواپیمای سوخت رسان