نورنیوز https://nournews.ir/n/340139
کد خبر: 340139
30 مرداد 1405

بیرانوند با مدال آسیایی از سربازی معاف می‌شود؟


تیم ملی فوتبال امید ایران که حدوداً یک ماه دیگر باید در بازی‌های آسیایی ناگویا شرکت کند،می تواند علاوه بر بازیکنان زیر 23 سال، از 3 سهمیه بزرگسال و کمکی نیز در ترکیب خود استفاده کند و در این میان نام علیرضا بیرانوند شنیده می شود.

نورنیوز-گروه ورزشی: حسین عبدی، سرمربی تیم ملی امید، نام چند بازیکن بزرگسال را برای حضور در بازی‌های آسیایی مطرح کرده و شنیده می‌شود احتمال حضور علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان باتجربه فوتبال ایران در این رقابت‌ها جدی شده است. اما حضور بیرانوند در ناگویا، جدا از مسائل فنی، می‌تواند برای او یک امتیاز ویژه داشته باشد؛ قانون «سرباز قهرمان».

بر اساس این قانون، ورزشکاران مشمولی که در بازی‌های آسیایی موفق به کسب مدال شوند، بدون توجه به رنگ مدال، از خدمت سربازی معاف خواهند شد. به همین دلیل، اگر بیرانوند به تیم امید اضافه شود و این تیم بتواند در ناگویا به مدال برسد، او می‌تواند از این قانون استفاده کرده و پرونده چندساله سربازی خود را ببندد.

البته هنوز حضور بیرانوند در تیم امید قطعی نشده است، اما در صورت نهایی شدن این اتفاق، یک مدال آسیایی می‌تواند برای شماره یک فوتبال ایران معنایی فراتر از یک افتخار ورزشی داشته باشد و پس از چند سال، پرونده سربازی گلر تراکتور را ببندد.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: فوتبال / فوتبال_ایران / تیم_ملی_ایران / بیرانوند / ناگویا / بازیهای_آسیایی / علیرضا_بیرانوند / تیم_ملی_امید / حسین_عبدی / تیم_امید / سرباز_قهرمان