نورنیوز https://nournews.ir/n/340136
کد خبر: 340136
30 مرداد 1405
انصارالله:

اسرائیل با حمله به فرودگاه ادلب، پیمان مکه را محک زد


یکی از اعضای جنبش انصارالله یمن با محکوم کردن تهدید رژیم صهیونیستی علیه نیروهای ترکیه در سوریه، حمایت خود را از آنکارا اعلام کرد و از عربستان خواست در برابر این اقدام، موضعی بازدارنده و شفاف اتخاذ کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: محمد الفرح، از اعضای جنبش انصارالله یمن با اشاره به اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر هدف قرار دادن نیروهای ترکیه در خاک سوریه، حمایت و همبستگی خود را با دولت و ملت ترکیه اعلام کرد.

 وی در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس»، این تجاوز نظامی را چالشی جدی برای «توافق‌نامه مکه» دانست و از عربستان سعودی خواست تا در قبال این تعرض، موضعی بازدارنده و شفاف اتخاذ کند.

الفرح همچنین بر ضرورت فعال‌سازی ائتلاف‌ها و توافق‌نامه‌های اسلامی برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی و آمریکا تأکید کرد و هدف از این اقدام را حفاظت از حاکمیت و امنیت کشورهای منطقه در برابر آنچه «خطر واقعی» نامید، دانست.

اخیرا نیروی هوایی رژیم اشغالگر با انجام حملاتی، پایگاه هوایی ابوالظهور در حومه جنوبی ادلب در سوریه را هدف قرار داد. این پایگاه از موقعیت استراتژیک برخوردار است و هدف قرار دادن آن در چارچوب سلسله نقض‌های حاکمیت سوریه توسط اسرائیل انجام می‌گیرد؛ اقدامی که به گفته ناظران، هدف آن گسترش دامنه تنش در منطقه و ضربه زدن به هرگونه تلاش برای بازگرداندن ثبات یا تقویت حضور مورد حمایت آنکارا در عمق خاک سوریه است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / سوریه / نتانیاهو / یمن / عربستان / ترکیه / انصارالله / ادلب / توافق نامه مکه