نورنیوز https://nournews.ir/n/339688
کد خبر: 339688
28 مرداد 1405

معاون وزیر کشاورزی: ۵۵ درصد بهای گندم کشاورزان پرداخت شد


معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: بیش از هشت میلیون و 200 هزارتن گندم به صورت تضمینی خریداری و 55 درصد بهای این محصول به کشاورزان پرداخت شده است.

نورنیوز- گروه اقتصادی: مجید آنجفی در یکصد و سی و پنجمین جلسه کمیته فنی گندم کشور با بیان اینکه تاکنون ۲۱۸.۶ هزار میلیارد تومان (همت) معادل ۵۵ درصد بهای گندم خریداری شده به کشاورزان پرداخت شده است، اظهار داشت: تمهیدات مناسبی برای تامین کودهای شیمیایی مورد نیاز کشاورزان برای سال زراعی جدید انجام شده به طوری که یارانه کود شیمیایی پس از خرید کود از طرف کشاورزان به حساب‌ آنان واریز خواهد شد.

در ادامه این نشست فرامک عزیزکریمی مدیرکل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهادکشاورزی میزان تولید جو در سال ۱۴۰۵ را برابر با ۳.۸ میلیون تن اعلام کرد که نسبت به تولید سال ۱۴۰۴ (برابر با ۲.۴ میلیون تن) افزایش 1.4 میلیون تنی داشته است.

وی با تاکید بر اینکه در صورت تامین همه الزامات ظرفیت افزایش تولید جو به میزان بیش از ۵ میلیون تن در کشور وجود دارد، میزان خرید بذر گندم تا ۲۶ مردادماه ۱۴۰۵ را حدود ۳۸۰ هزار تن و بذر جو را ۳۰ هزار تن اعلام کرد.

در ادامه جلسه گزارشی از وضعیت تدارک انواع کودها و سموم مورد نیاز جهت کشت پاییزه ارائه شد و نماینده سازمان هواشناسی کشور، گزارش پیش‌بینی بارش و دما جهت کشت پاییزه را ارائه کرد که پیش‌بینی‌ها حاکی از افزایش میزان بارش‌ها و دما نسبت به نرمال است.

همچنین توصیه‌های تحقیقاتی جهت کشت پاییزه توسط نمایندگان موسسات تحقیقاتی و سازمان حفظ نباتات ارائه شد.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: گندم / وزارت جهاد کشاورزی / جو / کود / مجید آنجفی / سموم / پرداخت بها